Erre Due Dynamic Do-All DD Cream



Πρώτα ήρθαν οι BB creams, μετά έκαναν την εμφάνιση τους οι CC creams και πριν προλάβουμε να πούμε κύμινο ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τις νέες DD creams! Dynamic Do-All creams! Σε απλά ελληνικά η DD cream τα κάνει όλα και συμφέρει. Προσφέρει ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία, αντιγηραντική δράση, σμίκρυνση των πόρων και των λεπτών γραμμών και ομοιόμορφη κάλυψη. H Erre Due κάνει τη διαφορά και παρουσιάζει την πρώτη DD cream της εταιρείας η οποία διαθέτει όλες τις ιδιότητες μιας κρέμας και το ελαφρύ φυσικό αποτέλεσμα ενός foundation. Το όνομα της Erre Due Dynamic Do-All DD cream και θα την βρεις να στεγάζεται σε ένα "αυστηρό" πολυτελές μαύρο μπουκάλι με λαμπερό καπάκι και να διατίθεται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις έτσι ώστε να καλύψει μια αρκετά μεγάλη γκάμα πελατών.

Η Erre Due DD cream είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα βατόμουρου και μωβ ορχιδέας που ενισχύουν την κυτταρική ανάπλαση, αποκαθιστούν το DNA και βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων ενώ δεν παραλείπει να διαθέτει και το απαραίτητο SPF20 για την προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία. Με την ιδιότητα ενός πολύ ρευστού και ελαφρύ foundation γλιστρά στο δέρμα σαν όνειρο καλύπτοντας τις επίμονες ατέλειες με μεγάλη ευκολία και κάνοντας με να αισθάνομαι ότι δεν χρειάζομαι πολύ concealer. Εκείνο όμως που με εξέπληξε ακόμη πιο ευχάριστα είναι το σατινέ δροσερό φινίρισμα της που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Μπορείς να την απλώσεις εύκολα με τα δάχτυλα και να έχεις ένα αψεγάδιαστο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο λεπτό, να νιώθεις την επιδερμίδα σου όμορφη, υπέροχη, φωτεινή και ενυδατωμένη. I'm sold! 

Μπορεί οι ΒΒ creams να μην ήταν το φόρτε μου , αλλά οι DD creams είναι ακριβώς στα μέτρα μου για εκείνες τις ημέρες που θέλω και κάλυψη, λάμψη και ενυδάτωση. Και όπως όλες γνωρίζουμε όταν το κρύο αρχίζεις να το νιώθεις να τρυπάει το δέρμα σου και να σου προσφέρει μόνο ξηρά σημεία και θαμπή επιδερμίδα τόσο πιο πολύ χρειάζεσαι έξτρα ενυδάτωση. Αν έχει και κάλυψη, αντιηλιακή προστασία, καταπραΰντικές κι αντιγηραντικές ιδιότητες και όλα αυτά μαζί σε ένα προΐον; Ε, excuse me...τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Ωραίο review! Να σου πω πως τις προάλλες άκουσα και για EE Creams! Έχουμε να δοκιμάσουμε πολλά ακόμη :)

    ReplyDelete
  2. Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν οι ZZ creams; Θα φτιάχνουν και καφέ μάλλον.....

    ReplyDelete
  3. Πολλά υποσχόμενο προϊόν! Πάντως μου άρεσε το μπουκαλάκι που είναι σαν αντρικό άρωμα!

    ReplyDelete
  4. that's a great post! you have such a lovely blog :))

    mfashionfreak♥blog
    sweater giveaway

    ReplyDelete
  5. Άκρως ενδιαφέρον!

    ReplyDelete
  6. wow.. φαίνεται εκπληκτική!! Ομολογώ δε τα πάω καλά με τις bb creams ακόμα αλλά αυτής θα της δώσω μια ευκαιρία :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts