Essie Spring Talk



Η Essie πάντα μας ενθουσιάζει με τις καινούριες της συλλογές, αν μη τι άλλο μια ιδέα για το τι θα επικρατήσει στα άκρα την άνοιξη και το καλοκαίρι την αποκτάς. 

Πρώτη έφτασε η Cashmere Matte Collection και το φανταστικό μωρουδίστικο ροζ Essie Just Stiched. Με μια βελούδινη συνοχή και ένα απαλό ροζ είναι εκείνο το γλυκό χρώμα που θα έβαζες σε μια ρομαντική στιγμή. Μικροσκοπικές πέρλες ξεπετάγονται ενώ καταλήγει σε ένα ματ φινίρισμα που δεν έχεις συνηθίσει και αναμφισβήτητα θα σου φανεί περίεργο. Πλεονέκτημα; Το χρώμα του είναι ουδέτερο, απλό, ταιριάζει με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων που θα τολμήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μειονέκτημα; Χρειάζεσαι ή δυο γενναιόδωρες στρώσεις ή τρεις ανάλαφρες για το τέλειο ομοιόμορφο φινίρισμα και αρκετό χρόνο να περιμένεις να στεγνώσει κατά την ταπεινή μου άποψη. 

Και γρήγορα γρήγορα έφτασε και η Essie Resort Collection που εκτός από τα δυο ροζ στην ίδια συλλογή, το Stones n' Roses και Time for Me Time περιλαμβάνει και το Essie Cocoa Karma. Εδώ η γήινη απόχρωση είναι καταπληκτική. Με μόνο δύο στρώσεις λαμβάνεις μια γλυκιά απόχρωση μόκας καραμέλας και παστέλ φινίρισμα. Δεν είναι η απόχρωση που θα σε συνεπάρει, μήτε θα ξετρελαθείς από τη χαρά σου αν οι γήινες αποχρώσεις δεν είναι το φόρτε σου. Παρά ταύτα η συνοχή του είναι φανταστική και το χρώμα του πληρεί όλες τις προΰποθέσεις για μια ήρεμη μεταβατική περίοδο χειμώνα-άνοιξης. 

Και τέλος η Essie Spring Colection 2015 Flowerista, με μοναδικές παλ αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου, του μοβ και του nude. Nude όπως και το Essie Perennial Chic. Ένα nude απαλό που χρειάζεται δύο στρώσεις για υπέροχα άκρα χωρίς γραμμές ή ατέλειες και με ένα φινίρισμα μοναδικό. Δεν είναι το nude nude που περιμένεις however, γιατί και σε αυτό θα βρεις καφέ καραμελέ υπόνοιες και (άσχετο) κοπλιμέντα από φίλες.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Τα θέλω όλα! <3 Υπέροχη παρουσίαση όπως πάντα!xxx

    ReplyDelete
  2. Kαι τα τρία είναι καταπληκτικά μου άρεσε λίγο πιο πολύ το Essie Perennial Chic. , πολύ όμορφη παρουσίαση Ειρήνη :)
    Φιλάκια πολλά <3

    ReplyDelete
  3. Essie δεν έχω πάρει ακόμα αν και όλες σας την αγαπάτε... Το καραμελέ είναι ιδιαίτερο χρώμα και δε νομίζω οτι έχω δει ανάλογη απόχρωση. Ωραίες φωτογραφίες και παρουσίαση όπως πάντα Ειρήνη μου. Φιλιά

    ReplyDelete
  4. Υπέροχο αυτό το καραμελέ!!!

    ReplyDelete
  5. Σα σοκολατάκια/γλυκίσματα είναι, πολύ όμορφα χρώματα! :) x

    ReplyDelete
  6. Πραγματικά πολύ όμορφα χρώματα!
    Η Άνοιξη που είναι; Γιατί δεν έρχεται??

    ReplyDelete
  7. Ανοιξιάτικα τέλεια χρώματα....τρείς αγαπημένες μάρκες orly, opi & essie

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts