The Body Shop Drops Of Youth (News)


Η The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask (21.50€) είναι η νέα προσθήκη της βραβευμένης σειράς Nutriganics και υπόσχεται επιδερμίδα ανανεωμένη και πιο ελαστική, ανάπλαση κατά τη διάρκεια του ύπνου και σύσφιξη. Θα τη βρεις σε ένα μεγάλο πλατύ πράσινο και λαχταριστό γυάλινο βάζο ενώ μαζί της θα δεις ότι στεγάζεται και μια μικροσκοπική σπάτουλα.

Στην αρχή είχαμε μια "διαφωνία" με τη συγκεκριμένη μικρή σπάτουλα. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες κρέμες νυχτός ή ημέρας προτιμώ να τις παίρνω κατευθείαν (ναι με τα δάχτυλα μου, ψέματα να πω;) από το βάζο και να τις απλώνω (ναι πάλι με τα δάχτυλα μου). Μέσα σε όλα αυτά προστέθηκε και η υφή και η σύνθεση της The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask η οποία είναι σαν αφρός, σαν μους βανίλιας που δεν σου δίνει περιθώρια να πάρεις αρκετή ποσότητα με τα δάχτυλα παρά μόνο με αυτή τη μικροσκοπική σπάτουλα. Συμπέρασμα; Όχι μη τη πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων μόλις τη δεις, θα σου χρειαστεί -πίστεψε με-.
Και ενώ είχα μια άψογη σχέση με την ΚΟΡΡΕΣ Επανορθωτική Μάσκα με Άγριο Τριαντάφυλλο μόλις δοκίμασα την TBS Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask άλλαξαν τα δεδομένα. Και πρώτα πρώτα λατρεύω το ανάλαφρο γήινο -σήμα κατατεθέν της σειράς-, ιδανικό για πριν τον ύπνο άρωμα της, μετά την φανταστική ελαφριά και δροσιστική υφή της που απορροφάται άμεσα και τρίτον και βασικότερο την απαλή ανανεωμένη και πλήρως ενυδατωμένη επιδερμίδα που προσφέρει. Γιατί έτσι ξυπνάς το πρωί, ανανεωμένη, σε σημείο που να μην έχεις ανάγκη κάποιο serum προηγουμένως.

Δουλεύει άψογα, μυρίζει υπέροχα, είναι άνευ Parabens και Mineral oil και είναι και εμπλουτισμένη με φυτικά βλαστοκύτταρα του Edelweiss, ένα σπάνιο λουλούδι που ανθίζει στις εξαιρετικά σκληρές συνθήκες των Άλπεων. I'm hooked και δεν θα μπορούσα να μην στην προτείνω ειδικά αν έχεις ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα (πληροφοριακά, είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος).

Από την άλλη, αυτό το ποστ δεν τελείωσε ακόμη. Ναι, ναι δεν θα μπορούσα να μη μιλήσω και για το The Body Shop Drops Of Youth Wonderblur (20.00€) που δεν είναι άλλο από ένα ανάλαφρο silicone free primer που θα βελτιώσει άμεσα την υφή της επιδερμίδας και των λεπτών γραμμών, θα την κάνει πιο απαλή και θα πιο λεία, πανέτοιμη να δεχτεί το επόμενο βήμα που είναι το makeup, το μακιγιάζ.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κάτω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, είπαμε silicone free πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ και να αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου λεία, απαλή και ενυδατωμένη ενώ παράλληλα θα βοηθήσει το μακιγιάζ να παραμείνει αναλλοίωτο για αρκετές ώρες.

Δεν θα το αισθανθείς λιπαρό, δεν θα το αισθανθείς βαρύ, δεν θα το δεις να γυαλίζει, δεν θα το δεις ως ένα έξτρα περιττό βήμα πριν το μακιγιάζ σου και αναμφισβήτητα θα είναι μια καλή αγορά που θα κρατήσει μήνες, εφόσον χρειάζεσαι λίγη ποσότητα για να κάνεις τη δουλειά σου και να βγεις ασπροπρόσωπη. Μου αρέσει η Drops of Youth, και δικαιολογημένα, γιατί αυτή η σειρά μου αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις σε ότι καινούριο λανσάρεται... 
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από τη σειρά Drops of Youth;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Πολύ όμορφα προιόντα :)

    ReplyDelete
  2. ωωω δεν την έχω δοκιμάσει αλλά με έκανες να θέλω σίγουρα!!!

    ReplyDelete
  3. Το primer μου το είχε εφαρμόσει η πωλήτρια στο χέρι μου και έμεινα εντυπωσιασμένη με το αποτέλεσμα! Θέλω πολύ να το πάρω ιδικά για το καλοκαίρι αλλά γιατί είναι τόσο ακριβό!! 20 ευρώ για 30 ml είναι πολλά...για πόσο καιρό περίπου κρατάει αν το χρησιμοποιείς καθημερινά;

    ReplyDelete
  4. Με εξιτάρει το primer χωρίς σιλικόνη , αλλά πιο πολύ με εξιτάρουν τα .......λουκούμιααααα!!! ;-ρ

    ReplyDelete
  5. Oι φωτογραφίες που βγάζεις με τρελαίνουν βρε Ειρήνη! Ακόμα και να θέλω να διαφωνήσω με προίόντα δεν μπορώ. Δεν με αφήνει η καλαισθησία των φωτογραφιών σου.
    Αυτό με τις σπάτουλες παιδεύει κι μένα. Edelweiss διαβάζω... χμ... ενδιαφέρον!
    xoxo

    ReplyDelete
  6. Ωραιο post! Θελω πολυ να δοκιμασω το Wonderblur, φαινεται ενδιαφερον!!!

    ReplyDelete
  7. Κι' γω με τα χέρια... :) Σε δείγμα το έχω δοκιμάσει και ένιωσα κάψιμο... Δεν μου έκατσε καλά.... Είμαι καινούρια blogger αν θες ρίξε μια ματιά... http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts