Messinian Spa | Brand Focus


Όταν μια εταιρεία έχει το όνομα του τόπου σου αλλά επίσης όλα τα προΐοντα της είναι εμπλουτισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας (αν ξέρεις από καλό λάδι...) τότε είναι λογικό να ενθουσιάζεσαι, τι δεν είναι; Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το γεγονός που με προτρέπει για ένα εμπεριστατωμένο review για τα Messinian Spa αλλά και το ότι τα βρίσκω εξαιρετικά και μυρίζουν θεσπέσια. Στην αρχή είχα την εντύπωση ότι το άρωμα τους θα παρέπεμπε σε κάτι πιο έλαιο, γράψε λάθος γιατί μυρίζουν τόσο φανταστικά και μοναδικά το κάθε ένα από αυτά που δεν μπορώ να τα αποχωριστώ. 
Και πρώτα πρώτα θα ξεκινήσω με την Messinian Spa Kρέμα χεριών με λεμόνι & Καλεντούλα η οποία εκτός του ότι είναι εμπλουτισμένη με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, λεμόνι, καλέντουλα, άρνικα, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, γλυκερίνη, φασκόμηλο, βαλσαμόχορτο, αλόη, δραστικό λευκαντικό παράγοντα, βιταμίνες Α, Ε, και πανθενόλη, δεν παραλείπει μυρίζει σαν ένα μπουκέτο από φρεσκοκομμένα λουλούδια και λεμόνια. Το καλύτερο είναι ότι απορροφάται άμεσα χωρίς να την αισθάνεσαι λιπαρή ενώ η ποσότητα ενός μπιζελιού αρκεί για να ενυδατώσεις πλήρως και τα δύο χέρια σου. Τα συστατικά της επιβραδύνουν τη γήρανση του δέρματος και καταπολεμούν σταδιακά τα σκούρα στίγματα σταδιακά, αλλά το σίγουρο και άμεσο αποτέλεσμα είναι η απίστευτη απαλότητα και η άμεση θρέψη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Messinian Spa Κρέμα Ποδιών με Ρίγανη & Δενδρολίβανο η οποία είναι εμπλουτισμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, με εκχυλίσματα ρίγανης και δενδρολίβανου, με έλαια μέντας, λεβάντας και λεμονιού, με βούτυρο καριτέ και μενθόλη. Εδώ θα βρεις μια πιο γήινη και πικάντικη μυρωδιά, μια πλούσια ενυδάτωση των ξηρών πελμάτων και με μια εξαιρετικά γρήγορη απορρόφηση. Κάθε βράδυ λίγο πριν πέσω για ύπνο είναι η τελευταία πράξη, τα πέλματα συνήθως τα ξεχνώ, αλλά έχοντας την τοποθετημένη στο κομοδίνο μου όλα γίνονται πιο εύκολα.
 
Το Messinian Spa Αφρόλουτρο με Λεμόνι & Σύκο το λάτρεψα! Μακάρι να μπορούσα να μεταδώσω το ξεχωριστό πικάντικο, σχεδόν μαρμελάδας άρωμα του όσο το δυνατόν καλύτερα. Το γλυκό σύκο κυριαρχεί με μια εξωτική "στροφή" ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά το δέρμα μιας και είναι parabens free, αφρίζει ικανοποιητικά και κάνει ολόκληρο το μπάνιο μου να μυρίζει φανταστικά. 
Επόμενη στη λίστα είναι η Messinian Spa Κρέμα Απολέπισης σώματος με Φραγκόσυκο & Δίκταμο η οποία είναι εμπλουτισμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, κόκκους ελιάς, φραγκόσυκο και δίκταμο ενώ είναι ιδανική και για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου scrub είναι με ελαιόλαδο και ζάχαρη και όποτε έχω κέφια το φτιάχνω στη κουζίνα μου και το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού. Το συγκεκριμένο είναι ήδη εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο και δεν είναι τόσο τσαπατσούλικο όσο η δική μου version και δεύτερον οι κόκκοι του είναι αποτελεσματικοί χωρίς να γδέρνουν. Προσφέρουν απαλό δερματάκι στη στιγμή με μια πικάντικη λουλουδάτη ευωδία και με βασικό πλεονέκτημα ότι περιέχει τσάι του βουνού, χαμομήλι, αλόη και βαλσαμόχορτο έτσι ώστε να έχει ενυδατικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.


Εκείνο που κλέβει την παράσταση ωστόσο, είναι το Messinian Spa Body Butter Πορτοκάλι & Λεβάντα, κι αν με ρωτάς είναι ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός. Η παχιά πλούσια βουτυρένια σύνθεση του σε συνδυασμό με το πικάντικο αλλά και συνάμα λουλουδάτο άρωμα του δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πλέον καταξιωμένα The Body Shop ενώ η διάρκεια του αρώματος του με κάνει να το απολαμβάνω περισσότερο. Μπορείς να μείνεις ήσυχη ότι θα προσφέρει άμεση ενυδάτωση και λαμπερό δέρμα χωρίς να αφήσει ελαιώδη υπολείμματα και ότι θα απορροφηθεί άμεσα από την επιδερμίδα σου. Το γεγονός ότι είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο Karite και κακάο, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πορτοκάλι και λεβάντα, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές, αλόη, βιταμίνες Β5,A και Ε του δίνει ένα επιπλέον μπόνους και εμένα μια επιπλέον χαρά που έτσι απροσδόκητα μπήκε στη ζωή μου.
Για το Messinian Spa Ενυδατικό Έλαιο 3 σε 1 (€9,00) σου έχω ξαναμιλήσει εδώ και το βρίσκω εξαιρετικά πλούσιο και ενυδατικό. Με μια 99% φυσική σύσταση μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από την κορυφή ως τα νύχια και να προσφέρει αυτή τη βαθιά ενυδάτωση που έχεις τόσο ανάγκη εν μέσω του χειμώνα. 
Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική είναι η Messinian Spa Μάσκα Μαλλιών με Ρόδι και Δαφνέλαιο. Αν ανήκεις στη γενιά όπου η μητέρα σου εμπιστευόταν το ελαιόλαδο και το άπλωνε πλουσιοπάροχα στα μαλλιά της έτσι ώστε να τους προσφέρει λάμψη και θρέψη, τότε θυμάσαι και τα ευτράπελα όταν ερχόταν η ώρα του λουσίματος. Πέντε χέρια και πάλι δεν ήταν αρκετά για να εξαφανιστεί η λιπαρότητα, αλλά τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν μιας και η συγκεκριμένη έιναι εμπλουτισμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, με ρόδι και δαφνέλαιο, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, αλόη, σύμπλεγμα βιταμινών και μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε ενώ με ένα μόνο ξέβγαλμα μετά από 5 λεπτά είσαι έτοιμη. Θα σου εξασφαλίσει θρέψη, προστασία, τόνωση και αναζωογόνηση της τρίχας, ελαστικότητα, λάμψη και προστασία από την ψαλίδα και όλα αυτά χωρίς τα ατελείωτα ξεβγάλματα. 
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από Messinian Spa;;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κατι απο την συγκεκριμένη εταιρεία, πολύ όμορφο post :)

    ReplyDelete
  2. Γεια σου αγαπημένη. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από την εταιρεία και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη και θέλω να τη δοκιμάσω αφού προέρχομαι από οικογένεια ελαιοπαραγωγών... Τι βρίσκουμε πού?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στο λινκ του Messinian Spa έχει και σημεία πώλησης ;)

      Delete
  3. Δεν την ήξερα την εταιρεία και τώρα έχω ενθουσιαστεί! Θα την κοιτάξω σίγουρα!!!

    ReplyDelete
  4. δεν ξερω για τα προϊοντα, αλλα οι συσκευασιες είναι τέλειες..μου θυμιζουν καλοκαίρι για κάποιο λόγο

    ReplyDelete
  5. Υπέροχο review...Μπράβο! Κι εγώ αυτήν την εντύπωση είχα, πως θα μυρίζουν κάποιο έλαιο! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω, φαίνονται απλά λαχταριστά :)

    ReplyDelete
  6. Φαίνονται όλα πολύ όμορφα και λαχταριστά! Ωραίες φωτογραφίες! x

    ReplyDelete
  7. Πολύ ωραίο το Post σου! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα η αλήθεια είναι και φαίνονται πολύ ωραία όλα!
    Σε έχω κάνει tag στο tag post εδώ : http://cometomybdr.eu/the-grateful-blogger-tag/

    ReplyDelete
  8. με κάνεις να θέλω να τα δοκιμάσω όλα!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts