Frezyderm Summer Lovin' (part 2)



Η αγάπη για την Frezyderm συνεχίζεται και φέτος το καλοκαίρι! Αν θυμάσαι πέρυσι το καλοκαίρι είχα δοκιμάσει την πρώτη μου Frezyderm Sun Screen Velvet Face SPF 30 η οποία είναι και h μόνη αντιηλιακή που έχω δοκιμάσει που να διαθέτει μια πρωτοποριακή βελούδινη gel τύπου, διάφανη σύσταση. Review και ιδέες θα πάρεις εδώ

Σειρά έχει η Frezyderm Sunscreen Color Velvet Second Skin Technology Spf 50 (15,16€) , η αντιηλιακή κρέμα-gel με χρώμα η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες και είναι δερματολογικά ελεγμένη για εξωτερική χρήση. Η αλήθεια είναι ότι ήδη είχα ακούσει για τη συγκεκριμένη. Είναι δυνατόν; Τσ τσ τσ Κι όμως η κουμπάρα μου λατρεύει τη συγκεκριμένη γιατί εκτός της υψηλής προστασίας προσφέρει επίσης ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα (δεύτερη επιδερμίδα) χωρίς να είναι βαριά ή λιπαρή. Καλύπτει τις ατέλειες υπέροχα, δεν παραλείπει να εναρμονίζεται με το χρώμα της εκάστοτε επιδερμίδας (εξ'ου και η κοντινή φώτο του μοντέλου μας) ενώ η βελούδινη σχεδόν Mousse αέρινη σύνθεση της διαθέτει και ματ φινίρισμα. 

Είναι μια φανταστική καλοκαιρινή δύο σε ένα ιδέα μιας και καλύπτει τυχόν ρυτίδες και ατέλειες, είναι εξαιρετικά ενυδατική και προσφέρει την μέγιστη προστασία (ναι σε εσένα μιλάω με τις πανάδες) από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Παραμένει αναλλοίωτη 2-3 ώρες σε περίπτωση που δεν βάλεις πούδρα από πάνω και πολύ περισσότερες αν βάλεις. Ωστόσο δεν θα "τρέξει", δεν θα "ιδρώσει" και προπάντων δεν θα οξειδωθεί, μετατρέποντας τη στον απόλυτο σύμμαχο του καλοκαιριού. 

Ingredients: Octocrylene (οργανική ένωση), ethylhexyl methoxycinnamate (διαυγές υγρό που είναι αδιάλυτο στο νερό), Titanium Dioxide (φυσικό οξείδιο του τιτανίου), Dibutyl Adipate (διεστέρα βουτυλαλκοόλης), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (οργανική ένωση), Ethylhexyl Calicylate (οργανική ένωση), Helianthus Annuus Seed Oil (ηλιέλαιο), Rosmarinus officinalis Leaf Extract (δενδρολίβανο), Ethyl Ferulate (πολυφαινόλη), Polyglyceryl-5 (εστέρας), Trioliate, isopropyl titanium triisostearate (συνθετική ένωση), disodium uridine phosphate (εστέρας), caprylyl glycol (fatty acid), CΙ 77491 (χρωστική ουσία),CI 77492 (χρωστική ουσία), CI 77499(χρωστική ουσία). 

Μπορείς να τη βρεις σε αυτή τη τιμή στο Pharmacy295 ,εσύ έχεις δοκιμάσει -και αγαπήσει- Frezyderm;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ!!!!!!!!!! Πραγματικά κορυφαία στο είδος της και τόοοσο βελούδινη!!!
    Φιλάκια!

    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Την εχω παρει κ εγω. Ειναι ποκυ ωραια. Εχει τελειο χρωμα π οντως καθεται ωραιο κ σε ανοιχτοχρωμα και σε πιο σκιυρα δερματα. Ειναι απολυτα ματ οταν την βαλεις. Σαν προστασια δεν την εχω βαλει ακομα στη θαλασσα αλλα για την πολη ειναι σουπερ. Η μονη μ ενσταση ειναι στο πτι θεωρω οτι βγαζει λιπαροτητα στο προσωπο μετα απο καποια ωρα. Δλδ εκει γυρω στο 3ωρακι εχει βγαλει σιγουρα αρκετη λιπαροτητα ακομα κ αν εχω βαλει πουδρα απο πανω. Κ εμενα το πρισωπο μ ειναι κανονικο προς μικτο.

    ReplyDelete
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά εμπιστεύομαι τυφλά την συγκεκριμένη εταιρία :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts