Korres Beauty Shots



Η Korres κερνάει "σφηνάκια" ομορφιάς με τις νέες ανανεωμένες instant λύσεις ομορφιάς που αποτελούνται από εννέα νέες συνθέσεις ιδανικές για πρόσωπο και μάτια και θα χαρίσουν καθαρισμό, ενυδάτωση, λάμψη, απαλότητα, φωτεινότητα και ακτινοβολία.

Θα ξεκινήσω με την πρώτη και πιο αγαπημένη μου από την σειρά, την Korres μάσκα Άμεσης Σύσφιξης η οποία είναι εμπλουτισμένη (φυσικά) με Cranberry, ολιγοσκαχαρίτες (προΐον βιοτεχνολογίας), Σησαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Βούτυρο Karite, κεριά από jojoba, Ηλίανθο και Mimosa και διαθέτει μια απίστευτα πλούσια λευκή σύνθεση και μαγευτικό άρωμα μούρων. Η γενναία ποσότητα που θα απλώσεις απορροφάται σταδιακά μέσα σε 10 λεπτά, έτσι ώστε να μείνει ελάχιστη που θα χρειαστεί να ξεπλύθει αφετέρου. Ένας πραγματικός φίλος για τη θαμπή και άτονη επιδερμίδα που όλες βιώνουμε το χειμώνα μιας και προσφέρει άμεσα πιο ανανεωμένη επιδερμίδα, απαλότητα, ελαστικότητα και σφρυγιλότητα.

Επόμενη αγαπημένη την οποία και βρίσκω απλά ιδιοφυές είναι η Korres Cucumber Δροσερή μάσκα ματιών για Μαύρους κύκλους & Σακούλες. Η συγκεκριμένη διαθέτει ανάλαφρη διάφανη σύνθεση σε μορφή gel, ενώ χωρίς να τη νιώθεις καθόλου λιπαρή όταν την απλώσεις σε στεγνή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια για δέκα λεπτά αισθάνεσαι άμεσα ένα κύμα δροσιάς. Κάνει παιχνίδι με το Αγγούρι, το Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους, τη Βεταΐνη, το Χαμομήλι και το Guarana έτσι ώστε να τονώσει και να αποσυμφορήσει άμεσα την πρήξιμο κάτω από τα μάτια και να βελτιώσει αν μη τι άλλο την όψη των ενοχλητικών μαύρων κύκλων. Είναι εκείνη που χρειάζεται να υπάρχει στο ντουλάπι του μπάνιου σου έτσι ώστε να τη χρησιμοποιήσεις πριν από κάποιο χλιδάτο event και να λάμψεις, if you know what I mean.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την πρώτη κινείται και η Korres Grapefruit Μάσα Άμεσης λάμψης, μόνο που εδώ θα βρεις μια ακόμη πιο πλούσια σύνθεση η οποία είναι εμπλουτισμένη με ένα coctail από οξέα φρούτων Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι και Μήλο, βιταμίνη C, έλαιο Argan και Βούτυρο Karite έτσι ώστε να προσφέρει λάμψη, αναζωογόνηση και φωτεινότητα στη στιγμή. Εδώ η μάσκα δεν θα απορροφηθεί άμεσα, αντ'αυτού θα πάρει μια πιο σταθερή μορφή πάστας με το που θα έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα και θα κάνει τη δουλειά της εξαιρετικά για δέκα λεπτά μέχρι να την ξεπλύνεις. Το γεγονός ότι διαθέτει φανταστικό άρωμα φρούτων είναι ένα ακόμη συν.

Με μια πιο ανάλαφρη βελούδινη σύνθεση και άρωμα Νεκταρίνι έρχεται η Korres Nectarine μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης και είναι εκείνη η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από Νεκταρίνι (όχι ότι δεν το περιμέναμε), θρεπτικό Shorea butter, εστέρες Ελαιόλαδου, προβιταμίνη Β5, έλαιο Macadamia και Αμυγδαλέλαιο. Με αυτό το υπέροχο μείγμα βιταμινών το οποίο απορροφάται σταδιακά από την επιδερμίδα ωσότου εξαφανιστεί βλέπεις άμεσα μια πιο ενυδατωμένη, απαλή και αναπληρωμένη επιδερμίδα. Το άρωμα της; Νεκταρίνι φυσικά και αναμφισβήτητα θυμίζει άνοιξη καλοκαίρι.


Επόμενη στη λίστα (όχι Λαγκάρντ) η Korres Natural Clay Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό η οποία λίγο πολύ μου θύμισε την παλαιότερη έκδοση της ίδιας μάσκας που είχε η Korres. Λίγο πολύ είναι γνωστό ότι οι μάσκες εμπλουτισμένες με Λευκή Άργιλο είναι ιδανικές για να απομακρύνουν τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα, να μειώσουν τη λιπαρότητα και να προσφέρουν καθαρή χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα ενώ εδώ θα βρεις μια πιο γήινη μυρωδιά. Τόσο η παλαιότερη έκδοση της Korres όσο και η καινούρια η οποία εμπλουτίστηκε επιπλέον με Ψευδάργυρο και εκχύλισμα Κανέλας, εκχύλισμα Φασκόμηλου και εκχύλισμα Willoherb κάνουν τη δουλειά τους φανταστικά και χαρίζουν υγιή πεντακάθαρη όψη. Ποτέ δεν αφήνω τη μάσκα Αργίλου 10-15 λεπτά, αντιθέτως "ακούω" την επιδερμίδα μου και μόλις δω ότι έχει αρχίσει (γύρω στα 8 λεπτά) να στεγνώνει επικίνδυνα την απομακρύνω. Και με αυτές τις μάσκες αυτόν τον τρόπο σου προτείνω, άλλωστε κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετική έκκριση σμήγματος και λιπαρότητα.

Θα τελειώσω αυτό το τεράστιο Post με τα δύο Scrub της παρέας που τα βρίσκω εξίσου καταπληκτικά. Το πρώτο είναι το Korres Kiwi Scrub Ήπιας Απολέπισης το οποίο διαθέτει μια δροσιστική διάφανη τύπου gel σύνθεση και είναι εμπλουτισμένο με Ακτινίδιο, Πορτοκάλι, Μήλο, Aloe Vera, προβιταμίνη Β5 και Αμυγδαλέλαιο. Σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνει μια ήπια απολέπιση και αφήνει να εμφανιστεί ένα λαμπερό ανανεωμένο πρόσωπο, ενώ το βρίσκω και ιδανικότερο για πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Ωστόσο μπορεί η ίδια απολέπιση και λίγο πιο βαθιά να γίνει σε στεγνή επιδερμίδα όπου το gel μετατρέπεται σε πάστα και οι κόκκοι καθαρίζουν απαλά χωρίς να εμφανίσεις ερεθισμούς και ξηρότητα. 

Αν όμως η επιδερμίδα σου δεν είναι ευαίσθητη τότε σου παρουσιάζω το αγαπημένο μου scrub της σειράς που είναι το Korres Grape Scrub Βαθιάς Απολέπισης και που θα καθαρίσει σε βάθος εμφανίζοντας ένα νέο ανανεωμένο, απαλό και λαμπερό πρόσωπο. Με τα ίδια ακριβώς βήματα που προείπα ήτοι σε βρεγμένη επιδερμίδα, λίγα μόνο λεπτά είναι αρκετά έτσι ώστε να αποκαλύψεις το νέο σου πρόσωπο -a new you- και να απολαύσεις τα οφέλη του αντιοξειδωτικού Σταφυλιού, της καταπραΰντικής Aloe Vera και των θρεπτικών και ισχυρά ενυδατικών Αμυγδαλέλαιο, προβιταμίνη Β5 και Ελαιόλαδο. Over and Out... 
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα νέα beauty shots της Κορρες;;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Έχω δοκιμάσει ήδη την μάσκα με νεκταρίνι και την λάτρεψα :)

    ReplyDelete
  2. Εγω έχω δοκιμάσει τη μάσκα με το νεκταρίνι και το scrub με το σταφύλι.
    Λάτρεψα την μάσκα αλλά δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένη με το scrub...

    http://depismayhem.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δοκίμασε το κ σε στεγνή επιδερμίδα ;) εγώ το βρήκα φανταστικό

      Delete
    2. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία λοιπόν ;)

      Delete
  3. Πολύ ωραίο post Ειρήνη μου :)

    ReplyDelete
  4. Πολύ όμορφες φωτογραφίες αλλά και post!! Όντως η μάσκα ματιών πολύ καλή,σίγουρα θα δοκιμάσουμε κ άλλες!! Φιλάκια Τζοβάννα και Σοφία http://mint-vinyl.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. ΤΙς καινουριες δε τις δοκιμασα ακομα. Ειχα δοκιμασει παλια σκραμπ με τριανταφυλλο και μασκα αργυλου. Δε χρειάζεται συστάσεις ο κορρες αλλά θα ήθελα μεγαλύτερες συσκευασίες!!!! Τι να μου κάνει το σφηνάκι?

    ReplyDelete
  6. Δεν έχω δοκιμάσει καμία, αλλά τις θέλω όλες! Μακάρι να έβγαιναν σε πιο μεγάλες συσκευασίες, γιατί οι συγκεκριμένες αγγίζουν τα όρια των travel size προιόντων...
    *Υπέροχη παρουσίαση για άλλη μία φορά! :)

    ReplyDelete
  7. Μόλις σήμερα δοκίμασα αυτή για τα μάτια και μου άρεσε αρκετά. Επόμενη για δοκιμή είναι αυτή με το grapefruit.

    ReplyDelete
  8. Έχω δοκιμάσει το scrub με το σταφύλι και μου άρεσε πολύ!
    Πολύ όμορφο το άρθρο σου!
    https://beautyornothing.wordpress.com/

    ReplyDelete
  9. 'Εχω δοκιμάσει την μάσκα με τον άργιλο ! Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες στα post σου!
    Θα χαρώ πολύ να επισκεφτείς και εσύ το blog μου, είμαι καινούργια :)
    http://mariellabeauty.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts