My REN Clean Skincare Daily Supplement



Η REN skincare είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που με κάνουν και χαίρομαι σαν μικρό παιδί. Ίσως η "καθαρή" (Clean skincare) φιλοσοφία της εταιρείας που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι όλα της τα προΐοντα είναι άνευ parabens, synthetic fragrance, mineral oil, petrolatum, sulfate detergents, synthetic colours και animal ingredients καθώς και το γεγονός ότι τα 100% φυτικά συστατικά τους είναι ελεύθερα από συνθετικά συστατικά να παίζει το ρόλο του, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Μια και μόνο δοκιμή από την REN Vita Mineral™ Daily Supplement Moisturising Cream (19,50€) αρκεί για να καταλάβεις ότι η επιδερμίδα σου αυτή την έξτρα δόση ενυδάτωσης την είχε πραγματικά ανάγκη. Η συγκεκριμένη είναι μια από τις καλύτερες πλούσιες ενυδατικές κρέμες ημέρας που μόνο μια πίεση της αντλίας αρκεί για να ενυδατώσει πλήρως λαιμό και πρόσωπο, ενώ παράλληλα το ελαφρύ, σχεδόν ανεπαίσθητο, γήινο άρωμα της είναι τόσο ευχάριστο. Από την πρώτη κιόλας χρήση αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου εξαιρετικά ενυδατωμένη, λαμπερή και απαλή. 

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη γεμάτη από αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σύνθεσή της η οποία στοχεύει στην θρέψη και αναπλήρωση της επιδερμίδας και στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης με τον πιο όμορφο και αγνό τρόπο. Και λέω αγνό γιατί είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευαίσθητους και γιατί από τη στιγμή που θα βυθιστεί στην επιδερμίδα, αισθάνεσαι το δέρμα σου τονισμένο και απαλό, προστατευμένο, πλήρως ενυδατωμένο και χωρίς ξηρά σημεία. Η συγκεκριμένη άλλωστε, είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη P από ροδοπέταλα έτσι ώστε να αποσυμφορεί το δέρμα, να καταπραΰνει και να προστατεύει, Βιταμίνη F από Arctic lingonberry Seed Oil έτσι ώστε να προστατεύει και να μειώνει την ευαισθησία του δέρματος, Μαγνήσιο από Epsom salt έτσι ώστε να αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και να χαλαρώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το πρόσωπο μου δείχνει τόσο ομοιόμορφο, φωτεινό και απαλό μετά την χρήση, μετατρέποντας την όλη διαδικασία σε μια απόλαυση. Τη βρίσκω την πιο ιδανική κρέμα ημέρας τώρα που ο καιρός είναι πιο κρύος και φυσικά δεν θα μπορούσα να μη στη προτείνω ανεπιφύλακτα.


Ingredients: Rosa Damascena Flower Water, Camelia Oleifera Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Glucoside, Myristyl Myristate, Oleyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Rosa Canina Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Phenoxyethanol, Oryzanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Rosa Damascena Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Benzyl Benzonate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool.
Από την άλλη κάποια στιγμή έρχεται και η νύχτα και καλό θα ήταν να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ της ημέρας και να μην ξυπνήσουμε το πρωί αλά Panda το αρκουδάκι. Όχι ότι δεν έχει συμβεί ποτέ, αλίμονο, έχω και εγώ τις στιγμές μου που σε καμία περίπτωση δεν είναι να υπερηφανεύομαι. 

Εδώ λοιπόν έρχεται να βοηθήσει το REN Rosa Centifolia™ Hot Cloth Cleanser (€29,50 τα 150ml) του οποίου στη συσκευασία περιλαμβάνει ένα μαλακό πανί (cloth σαν να λέμε), είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και η REN προτείνει και τον παρακάτω τρόπο χρήσης: 

"Απλώστε σε στεγνό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια κλειστά για να απομακρύνει τη βρωμιά, το μακιγιάζ και να χαλαρώσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Ξεπλύνετε με ζεστό πανί σε ζεστό νερό και τοποθετήστε το σε όλο το πρόσωπο για να ανοίξουν οι πόροι. Στη συνέχεια, ελαφρά σκουπίστε το καθαριστικό για να αποκαλυφθεί η καθαρισμένη, αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ξεπλύνετε το πρόσωπο με δροσερό νερό για να κλείσουν οι πόροι." 
Με αυτόν ακριβώς το τρόπο κάνω και εγώ τα βήματα και με ελάχιστη ποσότητα κάνω ελαφρύ μασάζ για περίπου ένα λεπτό ενώ η πλούσια σύνθεση του λιώνει σε χρόνο ντε τε με την πρώτη επαφή στην επιδερμίδα μου και στη συνέχεια με ζεστό-κρύο πανί αφαίρώ την περίσσεια ποσότητα. Άφηνει την επιδερμίδα μου καθαρή ή μάλλον πεντακάθαρη, απαλή, λεία και λαμπερή χωρίς ίχνος λιπαρότητας η ξηρότητας, ενώ ακόμη και η πεισματάρα μάσκαρα μου βρήκε το μάστορα της. Το γεγονός ότι μυρίζει τριαντάφυλλα του δίνει το πλεονέκτημα να μετατρέπει την περιποίηση της επιδερμίδας σε απολαυστική και ευχάριστη, πολυτελή και αποτελεσματική. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 

Δηλώνω μεγάλη οπαδός, τόσο στις μάσκες της, με πρώτη και πάντα αγαπημένη και εκθειασμένη από πολλές beauty bloggers, REN Glycolactic Radiance Renewal Mask και δεύτερη τη REN Invisible Pores Detox Mask ,όσο και στις δύο νέες προσθήκες όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Σε περίπτωση που δεν έχεις δοκιμάσει κάτι από την -που με αφήνει πάντα ικανοποιημένη- REN , σου έχω τα σημεία πώλησης εδώ
Σε περίπτωση όμως που έχεις δοκιμάσει κάτι από REN, περιμένω εντυπώσεις!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Πολύ ενδιαφέρον και αναλυτικό post :)

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραίο post! :) H Ren μου έχει κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό! Ειλικρινά αν δεν είχα γεμίσει με τόσα skincare προϊόντα, σίγουρα θα δοκίμαζα κάτι! Θα βάλω όμως τουλάχιστον σε προτεραιότητα μία από τις μάσκες της! (ίσως την detox) Φιλιά πολλά

    ReplyDelete
  3. Δοκιμάζω κι εγώ τώρα κάποια προιόντα τους και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί!!!
    ΕΙδικά με το night serum!!!!!!!!
    Φιλάκιαααααααα!!

    ReplyDelete
  4. δεν ήξερα οτι είναι τόσο φιλική εταιρεία σε σχέση με τα συστατικά της. Την έβλεπα απλά σα μια καλή high end εταιρεία. θα ξαναδώ και τα άλλαποστ που έχεις και θα βάλω κάτι στη wish list μου. Φιλιά

    ReplyDelete
  5. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από Ren ακόμα. Αλλά θα το ήθελα και ελπίζω να μου ταιριάξουν καλά όταν το κάνω γιατί λίγο τσιμπημένες τις λες τις τιμούλες της.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts