The Hot Erre Due Fall Winter 2014-15 Lip Trend


Εν μέσω του φθινοπώρου η Erre Due κάνει ένα δυνατό comeback και προτείνει τις πιο hot τάσεις της σεζόν για τα χείλη. Δεν ξέρω για εσένα αλλά προσωπικά κατενθουσιάζομαι με τις φθινοπωρινές έντονες γραμμές, τα χείλη σε αποχρώσεις άγριου βατόμουρου γνωστά και ως berry lips, σε αποχρώσεις έντονου μπορντό ή ακόμη και υπέροχου μεστού κόκκινου κρασιού. Αναμφισβήτητα πρέπει να είσαι λίγο πιο τολμηρή φέτος το χειμώνα και να δοκιμάσεις τη νέα τάση της μόδας ή τουλάχιστον να κάνεις την αρχή. Γιατί κάθε αρχή και δύσκολη αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς! 

Εκείνο που θα σου πρότεινα πρώτο να δοκιμάσεις είναι το εξαιρετικά πρακτικό και πανεύκολο στη χρήση Erre Due Jumbo Twist Lip Colour Pencil no.311. Μα τι χρώμα είναι αυτό; Ούτε πολύ κόκκινο, ούτε πολύ ροζ. Η σύσταση μαγευτικά κρεμώδες, αφήνοντας μια μοναδική λάμψη στα χείλη και ένα φλογερό ακαταμάχητο χρώμα. Δεν χρειάζεται να έχεις προετοιμάσει τα χείλη σου πριν, μιας και ενυδατώνει από μόνο του καταπληκτικά. Σε περίπτωση που σου φαίνεται πολύ έντονο μπορείς να το ταμπονάρεις με ένα χαρτομάντιλο και να το κάνεις πιο απαλό, πιο αχνό και λίγο πιο ματ. Αλλά αν είναι να το ροκάρεις κανονικά άστο όπως είναι και προχώρα. 

Από την άλλη, εδώ μιλάμε για την πιο hot απόχρωση του χειμώνα που όλη η beauty community έχει ξετρελαθεί και μιλάει συνεχώς! Berry lips. Η απόχρωση του άγριου βατόμουρου, σκούρο αλλά κομψό, με μωβ υποτόνους αλλά και μυστηρίου, για "Βραδιές μαγικές, νύχτες Αραβικές που αστράφτουν τη μία, την άλλη ζημιά. Οι νύχτες αυτές" (ναι θυμήθηκα κάτι από Αλαντίν, ουπς). Το Erre Due Liquid Mat lipstick no.119 είναι ένα κρεμώδες κραγιόν -σώωωπα!- με doe foot applicator που θυμίζει έντονα lipgloss αλλά προσφέρει το έντονο χρώμα του κραγιόν, ματ αποτέλεσμα και παραμένει αναλλοίωτο στα χείλη για ώρες. Η εφαρμογή του ωστόσο είναι ολίγον "σκάνδαλο" και οφείλεις να έχεις προετοιμάσει κατάλληλα τα χείλη σου για το απόλυτο ματ τελείωμα, κάθε μικρή σχισμή μπορεί κάλλιστα να φανεί -εγώ μια φορά σε προειδοποίησα-, ενώ καλό θα ήταν να κάνεις και το περίγραμμα με ένα μολύβι από πριν για να αποφύγεις τυχόν λάθη (τα λέω για να τα ακούω), γιατί αν θες αυτό το χρώμα, θέλεις να είναι και τέλειο, και θέλεις να είναι κι ακριβώς στο περίγραμμα των χειλιών σου και όχι να φτάσει στο πηγούνι, Ειρήνη... Αφού τα είπα και ξελάφρωσα, ένα έχω να πω. Το χρώμα του είναι μοναδικό, χειμωνιάτικο, έντονο μπορντό και εκείνο που σίγουρα θα διάλεγα για μια βραδινή έξοδο με ένα μαύρο φόρεμα και τις καινούριες μου γόβες.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Το Liquid Mat lipstick φαίνεται απλά υπέροχο, και σου πάει πολύ! Αγαπώ κι εγώ τα χρώματα αυτά για χειμώνα. Φιλάκια ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολυ γλυκιά μου!! :D

      Delete
  3. fobera xrwmata (http://allbeautytalks.wordpress.com)

    ReplyDelete
  4. Έχω μια μικρή εμμονή με τα σκούρα χείλη φέτος :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  5. Υπέροχα χρώματα και τα δύο και σου πάνε πολύ :)

    ReplyDelete
  6. Πόσο υπέροχα χρώματα! Ωστόσο δεν νομίζω ότι θα το τολμούσα το σκούρο γιατί έχω ευαίσθητα χείλια και δεν τα θέλουν τα τέρμα ματ!

    ReplyDelete
  7. Εχω το νούμερο 105 ένα μώβ έντονο και είναι τέλειο! Θέλω να δοκιμάσω και μια απο αυτές ι αποχρώσεις γιατι πραγματικά αξίζουν !!
    Φιλάκια
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  8. Υπέροχο το Liquid Mat lipstick, τι τέλειο χρώμα!

    ReplyDelete
  9. These shades are truly gorgeous and the lip swatch pic is amazing!

    ReplyDelete
  10. το berry thelw na to dokimasw kai egw. Genika ta skoura kragion mou aresoun alla fovamai mipws vapson ta dontia i meinei mono toperigramma.... angiekariofilli.blogspot.gr

    ReplyDelete
  11. wow! τι χρώματα είναι αυτά καλέ?!
    θέλω και εγώ το κόκκινο είναι τέλειο!!

    ReplyDelete
  12. Και οι δύο αποχρώσεις είναι εξαιρετικές για φθινόπωρο/χειμώνα!! Ξέρεις αν υπάρχει η ίδια ή παρόμοια απόχρωση του liquid mat lipstick σε Jumbo Twist Lip Colour Pencil? Επίσης θα με ενδιέφερε αν ξέρεις κάποια τιμή και για τα δύο! Πολύ ωραίο το post σου, φιλιά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπάρχει κ πιο σκούρα απόχρωση στο jumbo Twist lip colour pencil και η τιμη του ειναι 11.50€. Η τιμη του liquid mat lipstick είναι γύρω στα 10.50€. Φιλία!!!

      Delete
  13. Υπέροχες αποχρώσεις αλλά μου άρεσε λιγο περισσότερο το πιο σκούρο .. Φιλάκια

    ReplyDelete
  14. Τι υπέροχες αποχρώσεις!!! το 119 θα το αναζητήσω!!! Φιλάκια

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts