New Colour Crush Nail Polish From The Body Shop



Και ποια δεν ενθουσιάστηκε με την ολοκαίνουρια Colour Crush Nails Collection της The Body Shop (6.oo€) η οποία χρειάστηκε 3 χρόνια για να την απολαύσουμε; Μια συλλογή αντάξια της The Body Shop με 24 ζωηρές, υπέροχες αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και της φύσης που μπορεί με υπερηφάνεια να δηλώνει ότι είναι κατάλληλη για vegans, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και το σημαντικότερο; Έχουν αφαιρεθεί τα σκληρά χημικά στοιχεία που θέλουμε να αποφύγουμε όπως η φορμαλδεΰδη, η ρητίνη φορμαλδεΰδης και η καμφορά. Τα μπουκαλάκια αν μη τι άλλο είναι χάρμα οφθαλμών και τα βερνίκια νυχιών αυτοπροσώπως με μια μαγευτική σύνθεση η οποία είναι εμπλουτισμένη με μεταξένιο έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με κοινότητες έτσι ώστε με δύο στρώσεις να προσφέρουν μοναδική κάλυψη χωρίς γραμμές και φανταστική λάμψη ενώ παράλληλα στεγνώνουν και γρήγορα. 

Το πρώτο που μου κίνησε την περιέργεια είναι το 640 Mint Cream το οποίο και είναι ένα πολύ κοντινό dupe του For Audrey -αλλά σε πιο mint τόνους- και ίσως να θυμάσαι back in the days τον χαμό που είχε προκαλέσει. Το 330 Rosy Cheecks είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό ροζ με ροδακινί υποτόνους ενώ το 130 Red My Mind είναι ένα φλογερό λαμπερό κόκκινο all time classic. Τα πράσινα της παρέας μπορούν άνετα να φορεθούν το χειμώνα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Ναι αυτό είναι το 510 The Body Shop Green που είναι ένα βαθύ κυπαρισσί και το 520 Hemp Over Heels το φθινοπωρινό πράσινο, μου ξυπνούν αυτή τη γνωστή Χριστουγεννιάτικη διάθεση. 

Τη συλλογή ολοκληρώνουν η The Body Shop Gentle Nail Filler (7.oo€) και το The Body Shop Nail Art Pen (7.oo€) με μια λεπτή πλευρά για μικρές κουκκίδες και λεπτές γραμμές και μια παχιά πλευρά για μεγάλες κουκκίδες και να γεμίζεις διάφορα σημεία. Αχ, αυτά τα εργαλεία! Τι υπέροχα και βολικά για διάφορα σχέδια ακόμη και για κορίτσια σαν εμένα που δεν έχουν αυτό το ταλέντο...και την υπομονή μη σου πω. Σημείο αναφοράς το The Body Shop Sweet Almond Oil Varnish Remover (7.oo€) που παρά την τσουχτερή τιμή του είναι -περισσότερο από ότι φαντάζεσαι- το καλύτερο ξεβαφτικό νυχιών που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Εξαιρετικά ενυδατικό, χωρίς ακετόνη, εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο, σογιέλαιο, έλαιο marula και με ακαταμάχητο άρωμα. Ε, ναι λοιπόν, όχι μόνο ξεβάφει τα νύχια σε χρόνο ντε-τε αλλά ταυτόχρονα τα ενυδατώνει, απαλύνει την περιοχή γύρω τους χωρίς να τα ξηραίνει και τα αφήνει και αρωματισμένα. Αυτό κι αν είναι όνειρο! Για το τυπικό της υπόθεσης -πανάθεμα σε TBS με τα διαμάντια σου- δεν με βλέπω να γυρίζω στα συμβατικά ξεβαφτικά νυχιών.
Εσύ θα δεις από κοντά στα μαγαζιά την καινούρια συλλογή;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Εννοείται οτι θα πάω να τα δω απο κοντά! Το κοκκινο και το πρασινο με ενθουσίασαν!και το ξεβαφτικο επίσης!

    ReplyDelete
  2. Tin exw dei ti sullogi. An kai ta xrwmata de me enthousiasan th aithela na dokimasw toulaxiston to kokkino. Fainetai oti strwnoun wraia. xwris nera kai grammes kai i timi einai ok gia tetoio proion. Oi fwto sou opws panta wraies Eirini.. :)

    http://angiekariofilli.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. αυτο το πρασινο πολυ ιδαιτερο χρωμα..δεν το βλεπεις συχνα..αλλα οπως ειναι φυσικο μου κεντρισε το ενδιαφερον αυτο το φλογερο κοκκινο

    ReplyDelete
  4. αχ αυτά τα tbs μας έχουν τρελάνει!!
    πολύ ωραία χρώματα και φυσικά θέλω το κόκκινο να δοκιμάσω!

    ReplyDelete
  5. Έχω δοκιμάσει το κόκκινο και μου άρεσε η απόδοση που είχε το χρώμα τώρα θέλω να δοκιμάσω και το πράσινο φιλιά :)

    ReplyDelete
  6. Ανυπομονούσα γι'αυτό το λανσάρισμα! Άκρως λαχταριστές αποχρώσεις!! Για το Sweet Almond Oil Varnish Remover έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν σου κρύβω ότι η περιγραφή σου με έκανε να το θέλω ακόμη περισσότερο!! :-) Φιλιά πολλά Ειρηνάκι μου γλυκό <3

    ReplyDelete
  7. Great colors indeed! I am eyeing on that avocado color. It seems a great choice for the Holiday.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts