Winter Hues



Όταν γίνεται κουβέντα για μολύβια χειλιών και ματιών με πιάνει ένας απρόσμενος ενθουσιασμός. Στην πραγματικότητα αν και έχω στη συλλογή μου περισσότερα από όσα θα είχε μια γυναίκα που let's just say είναι νορμάλ και δεν έχει αυτόν τον beauty blogging εθισμό, μόλις πρόσφατα άρχισα να ξαναβρίσκω την αγάπη μου για αυτά. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το μαύρο και το καφέ μολύβι είναι τα μόνα που επικρατούν στην γκαρνταρόμπα μου, οι θέσεις επαναπροσδιορίστηκαν και καινούρια χρώματα και υφές έκαναν την εμφάνιση τους . 

Χαίρομαι για αυτό, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να δείχνω εξίσου κομψή και με μια μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, όπως το Erre Due Luxury Waterproof pencil 31 με την πολυτελή χρυσή συσκευασία. Θα τα συνοψίσω όλα, αυτό το μολύβι ξεχειλίζει από ένα φανταστικό μεταλλικό σκούρο μπλε χρώμα και μια μαλακή υφή που είναι να το πιεις στο ποτήρι. Δείχνει φανταστικό αν φορεθεί ως eyeliner πάνω από μια μπρούτζινη ή χρυσή σκιά και είναι το χρώμα που θα φορούσα άνετα σε ένα event, σε μια εκδήλωση, σε κάτι ξεχωριστό. 

Από την άλλη το ίδιο καταπληκτικό είναι και το Erre Due silky pencil eye 100 στην μαύρη συσκευασία το οποίο όπως και το όνομα προμηνύει διαθέτει την πιο μαλακή και μεταξένια υφή ever. Το χρώμα του, το απόλυτο λαμπερό χρυσό, εκείνο το χρυσό που θα δώσει απλόχερα στο κάτω μέρος του ματιού ένταση και φωτεινότητα και θα δείχνει το μάτι σου ξεκούραστο all night long, όσο κι να ξενυχτήσεις. 

Θα ήθελα να με αφήσεις να ολοκληρώσω το look με την Erre Due Color Artist Eyeshadow 102 και σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη εντρυφήσει στα μολύβια-σκιές ματιών τότε το μόνο που έχω να σου πω ότι χάνεις το πιο βολικό must στην ιστορία των καλλυντικών. Κρεμώδεις σκιές ματιών που μπορείς τόσο άνετα να πετάξεις στη τσάντα σου και να τις έχεις ανά πάσα στιγμή για ένα touch up εν κινήσει. Η συγκεκριμένη είναι η αποθέωση του gothic. Μπλε, καφέ και μπρούτζινες αποχρώσεις συνεργάζονται σε απόλυτη αρμονία και προσφέρουν ένα μοναδικό smokey εφέ στα βλέφαρα. Με μια ανεπαίσθητη λάμψη παραμένει στη θέση της, χρειάζεσαι μόνο ένα πέρασμα για να γεμίσεις το βλέφαρο και να το εξευγενίσεις με τα δάχτυλα έτσι ώστε να μην κάθεται στις λεπτές γραμμές ενώ άνετα δίνει την ένταση όταν φορεθεί ως βάση πριν από την αγαπημένη σου σκούρα σκιά ματιών την ημέρα ή νύχτα θα έλεγα καλύτερα, που θέλεις εκείνο το εντυπωσιακό (που είδες πριν κάποιες μέρες στο περιοδικό) smokey look.

Τώρα που ολοκληρώσαμε το smokey look μένουν τα χείλη τα οποία πρέπει να κρατηθούν σε χαμηλούς τόνους. Προσωπικά τα τελείως Nude δεν μου ταιριάζουν καθόλου! Τα καλύτερα σχόλια (γιατί τα χειρότερα δεν θέλεις να τα ξέρεις) που έχω εισπράξει είναι "Που πήγαν τα χείλη σου;" "Φίλησες την εξάτμιση;", οπότε επιμένω σε κάτι πιο χρωματιστό. Το Erre Due Lasting contour lip 69 είναι ένα υπέροχο ματ μαλακό μολύβι χειλιών με ψυχρές τριανταφυλλί αποχρώσεις που μπορώ άνετα να συνδυάσω με το αγαπημένο μου -στον ίδιο τόνο- ροζ κραγιόν.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Τα λατρεύω αυτά τα μολύβια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα δεν ειναι εξαιρετικά;;; :)))

      Delete
  2. Πανέμορφα χρώματα! Ειδικά το μπλέ μολύβι έχει φοβερή απόχρωση, και δεν θα διάλεγα ποτέ μπλε χρώμα σε μολύβι! Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό! :Ο <3

    ReplyDelete
  3. Πραγματικά φαίνονται ότι αξίζουν τα λεφτά τους!! Εντάξει τι υπέροχες αποχρώσεις το μπλέ και το χρυσό;; Καθόμουν και χάζευα τη φωτογραφία με τα swatches...γράφουν φανταστικά! Ωραίο το post σου, φιλιά! :)

    ReplyDelete
  4. Αυτό το μπλε, πόσο φανταστικό φαίνεται :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  5. υπέροχο καφέ και μπλε!!!

    ReplyDelete
  6. Υπέροχα χρώματα ιδικά το χρυσό!! <3

    ReplyDelete
  7. Υπέροχες αποχρώσεις!! Ειδικά το σκούρο μπλε απίθανο!! :)

    ReplyDelete
  8. Νομίζω πως είναι κοινό μυστικό ότι η Erre Due έχει εκπληκτικά μολύβια!! Λατρεύω τη silky σειρά αλλά η luxury waterproof είναι η αγαπημένη μου!! Ευκαιρία να δοκιμάσω κάποιο από τα μολύβια-σκιές που τόσο τα βολεύομαι... :-)

    ReplyDelete
  9. Το μεταλλικό σκούρο μπλε χρώμα είναι φανταστικό! Τα μολύβια της Erre Due είναι αγαπημένα! :)

    ReplyDelete
  10. Η Erre Due έχει απίστευτα μολύβια...Τα αγαπώ!

    ReplyDelete
  11. Υπέροχα χρώματα :)

    ReplyDelete
  12. Ti omorfa pou fenountai ola!! :)

    Filakia apo Londino! :)

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts