The Body Shop Red Musk Perfume Oil



Τώρα που ο καιρός ψυχραίνει κι αισθάνεσαι ότι τα δροσερά καλοκαιρινά floral αρώματα δεν σε "γεμίζουν" και ήρθε η ώρα να τα αφήσεις να περιμένουν στο boudoir σου υπομονετικά ως την επόμενη άνοιξη, έρχεται η The Body Shop Red Musk Perfume Collection για να ανατρέψει ότι γνώριζες μέχρι σήμερα για τα αρώματα. Ένα άρωμα "σκάνδαλο" που το πικάντικο Musk συνεργάζεται σε απόλυτη αρμονία με καυτές νότες από πιπέρι, κανέλα και tobacco ενώ παράλληλα σπάει τους κανόνες και δεν περιλαμβάνει άνθη. Η δημιουργός του αρώματος Corinne Cachen εμπνεύστηκε το άρωμα από την ταινία "High Heels" του Almodovar, ο οποίος ως γνωστόν χρησιμοποιεί τα κόκκινα στοιχεία στα φιλμ του έτσι ώστε να δώσει έμφαση και να συμβολίσει το δραματικό τους αισθησιασμό και αναμφισβήτητα το The Body Shop Perfume Oil (19,50€) είναι το νέο αισθησιακό άρωμα της θηλυκότητας, το νέο άρωμα της ανεξαρτησίας και της δύναμης των γυναικών. 

Το νέο αυτό αφροδισιακό άρωμα στεγάζεται σε ένα πανέμορφο μπουκάλι με έντονες μαύρες πινελιές και αποχρώσεις του ζεστού κόκκινου και δεν είναι το τυπικό "κοριτσίστικο άρωμα" που θα περίμενες. Το tobbaco που κατ'αποκλειστικότητα χρησιμοποιείται στα ανδρικά αρώματα παίρνει τη θέση του ως νότα βάσης και δίνει στο άρωμα αυτό μια απρόσμενη πικάντικη οξύτητα ενώ παράλληλα δημιουργεί μια έκρηξη αντίθεσης με την γλυκιά και αφροδισιακή κανέλα που θα την βρεις ως νότα καρδιάς. Στο αποκορύφωμα και στις υψηλές νότες το πιπέρι, αυτό το έντονο, εθιστικό μπαχαρικό που προσφέρει απλόχερα στο The Body Shop Red Musk την ζεστασιά και την σεξουαλικότητα του. Και μπορεί τα βαριά αρώματα να μην είναι του στυλ μου, με το συγκεκριμένο όμως είμαι τρελά ερωτευμένη! Ήταν η ροκ πινελιά που αναζητούσα σε ένα άρωμα, το λάγνο και ακαταμάχητο άρωμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο, το άρωμα που όσο περνάει η ώρα καταλήγει τόσο ερωτικό και συνάμα γλυκό προσφέροντας στα ζεστά σημεία του σώματος μου αισθησιακές ευωδίες, έλξη και ένταση. 

Θα το βρεις σε δύο εκδοχές, στο The Body Shop Red Musk Perfume Oil 30ml το γνωστό λαδάκι αλλά και σε Red Musk Eau de Parfum 60ml(35,00€) κι αν ήδη σε βρίσκω στην αναζήτηση του καινούριου χειμωνιάτικου σου αρώματος τότε κατά την ταπεινή μου άποψη το συγκεκριμένο -αν μη τι άλλο- αξίζει να περάσεις από την The Body Shop να το μυρίσεις. 


Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. το είδα το νεο άρωμα αλλά δεν είναι του γούστου, θεωρώ ότι τα body shop αρωματα είναι πολύ βαριά και με έντονη διάρκεια! που φεύγει το άρωμα μόνο με μπάνιο!! ωστόσο τα bd κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν!

    ReplyDelete
  2. Το μύρισα πριν λίγες μέρες και το ερωτεύτηκα.. Το tobbaco κάνει σίγουρα την διαφορά!! :)

    ReplyDelete
  3. Αξιολάτρευτο μπουκαλάκι που από την πρώτη ματιά μαρτυρά τον αισθησιασμό που κρύβει μέσα του! Δηλώνω λάτρης της white musk από τα χρόνια του σχολείου και δε θέλω να λείπει ποτέ από τη συλλογή μου! Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να βρει παρέα... :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts