Korres Wild Rose CC Cream



ΒΒ creams; Τις θυμάσαι, τις δοκίμασες, τις ξεπέρασες. Το νέο beauty trend ακούει στο όνομα CC creams και στα multi-tasking προΐοντα που έχουν ως στόχο να ενυδατώσουν, να τελειοποιήσουν και να διορθώσουν το χρώμα. Σαν ιδέα εξαιρετική, δε νομίζεις; Η πρώτη CC cream της Korres όχι μόνο ενώνει τις δυνάμεις της με το Άγριο Τριαντάφυλλο που εμφανίζει επανορθωτική δράση, τη βιταμίνη Ε που διαθέτει αντιοξειδωτική δράση, το Sichuan Pepper που συμβάλλει στη μείωση της ερυθρότητας αλλά και με εκχύλισμα Carob Tree που καταπραΰνει από ερεθισμούς. 

Πλούσιες βιταμίνες και δραστικά στοιχεία που παρέχουν στοχευμένη προστασία σε συνδυασμό με λάμψη και ομοιόμορφο τόνο είναι από τα πρώτα που με εντυπωσίασαν. Αφετέρου προστέθηκε το υπέροχο λουλουδένιο άρωμα, η λεία και μεταξένια υφή της που μπορείς να απλώσεις είτε με τα ακροδάχτυλα είτε με ένα πινέλο για να επιτύχεις το φυσικό αμακιγιάριστο look και να την νιώθεις στην επιδερμίδα σου ανάλαφρη και υπέροχη και τέλος το άψογο λαμπερό φινίρισμα σε συνδυασμό με την υψηλή αντιηλιακή προστασία (SPF 30). Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις και καλύπτει τις ατέλειες ικανοποιητικά. Κατά την ταπεινή μου άποψη ωστόσο καλό θα ήταν σε εκείνο το κόκκινο σπυράκι που σε ταλαιπωρεί να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το concealer. 

Η νέα Korres Άγριο Τριαντάφυλλο/CC cream (SPF30) ισορροπεί ανάμεσα στα φυσικά συστατικά που δρουν για να μειώσουν τις δυσχρωμίες και στην ελαφριά υφή που προσφέρει αυτό το λαμπερό semi-matte ομοιόμορφο φινίρισμα, χωρίς να βγάζει λιπαρότητα και χωρίς να γλιστράει και φυσικά την λάτρεψα! Οι BB creams ήταν ένα "αγκάθι" για εμένα -το παραδέχομαι- δεν τα πήγαμε ποτέ καλά, είχαμε πάντα τις διαφορές μας. Η Korres CC Cream όμως είναι άλλο καπέλο, είναι ακριβώς στα μέτρα μου, έχει ατελείωτες επιλογές και μπορώ άνετα να την απλώσω και δεύτερη φορά για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη χωρίς ποτέ να φανώ too much.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. τέλεια!
    thanks για το review!

    peacequiethere.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. θελω πολυ να τη δοκιμασω..νομιζα οτι εχει αλλο στομιο, αλλα ευτυχως βλεπω οτι εχει μικρο και λεπτο..Καλυτερα για να μην βγαινει περιττο προϊον

    ReplyDelete
  3. Πιστεύω πως οι BB και οι CC είναι ότι πρέπει για πρωινό μακιγιάζ! Θα τη δοκιμάσω σίγουρα! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts