For The Love Of Paris


Bonjour madames et monsieurs! 
Μετά από μια τόοοοσο μεγάλη παύση (χωρίς καμία αμφιβολία) επανέρχομαι δυναμικά! Ναι ναι και με πολύ ευχάριστα νέα. Μόλις ένα χρόνο πριν, είχα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. -Τι πέρασα;... Μη τα ρωτάς. Όχι βέβαια, αυτά δεν ήταν ευχάριστα, τα ευχάριστα είναι ότι πριν λίγο καιρό έπρεπε να κάνω επανέλεγχο (οδηγίες γιατρού) και προς μεγάλη μου χαρά όλες οι εξετάσεις μου βγήκαν φανταστικές. ένα μόνο πράγμα κράτησα από την επίσκεψη μου στο γιατρό μου, "Είσαι υγειάστατη". 

Αυτό και μόνο αρκούσε για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Αχ, ναι μη με παρεξηγείς,για τον άντρα μου μιλάω που καρδιοχτυπούσε το ίδιο. Ένα ταξίδι στην Ευρώπη, λοιπόν. Ένα ταξίδι στο Παρίσι, στην πόλη του φωτός. Τι υπέροχη ατμόσφαιρα, ρομαντικές βόλτες, τι μνημεία και τι κτίρια... Θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλάω για ώρες, αντ'αυτού εύχομαι να σου μεταφέρω συναισθήματα μέσα από μερικές φωτογραφίες. Τι λες; Αααα και μη ξεχνάς, πιο κάτω θα έχουμε και beauty ενότητα. Εκείνα που είχα μαζί...
 

Ταξίδι με αεροπλάνο και περπάτημα με τις ώρες, τι έπεται; Άλλωστε δεν είναι μυστικό, τα υγρά που θα έχεις μαζί σου πρέπει να είναι κάτω από 100ml, όπως δεν είναι μυστικό ότι η επιδερμίδα σου θα κουραστεί και θα δείξει θαμπή και άτονη. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν ήμουν ήδη προετοιμασμένη με το REN Flash Rinse 1 Minute Facial το οποίο είναι θεραπεία άμεσης ανανέωσης και αναζωογόνησης, που υπόσχεται να τονώσει την επιδερμίδα, να επαναφέρει τη λάμψη και να εξαλείψει τυχόν δερματικές ατέλειες μέσα σε ένα λεπτό. Μια μάσκα, πιο γρήγορη και από τον άνεμο, και αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσα διακαώς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε τρεις μέρες μετά τον καθαρισμό μιας και το κύριο συστατικό της είναι σταθεροποιημένη βιταμίνη C η οποία ενεργοποιείται με το νερό.
 
Απλώνεις μια μικρή ποσότητα από την πράσινη σχεδόν αμμώδη και με άρωμα δυόσμου πάστα και κάνεις μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό και στη συνέχεια με βρεγμένα δάχτυλα συνεχίζεις το μασάζ για άλλα 40 δευτερόλεπτα.
Μα το Δία, την νιώθεις ότι δουλεύει, ακόμη και μέσα σε ένα λεπτό, και προσφέρει άμεσα λάμψη, ανανέωση και πάνω από όλα πεντακάθαρη επιδερμίδα. Έναν πεντακάθαρο καμβά για να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Μου άρεσε να συνδυάζω την REN Flash Rinse 1 Minute Facial με το REN Keep Young and Beautiful™ Firming and Smoothing Serum το οποίο είναι επίσης εμπλουτισμένο με βιταμίνη C αλλά και υαλουρονικό οξύ, Sirtuin και πεπτίδια από σίτο και είναι ιδανικό για άμεση ενυδάτωση η οποία είναι απαραίτητη μετά την προαναφερθείσα μάσκα. Και τα δύο με τον τόσο περιορισμένο χρόνο που είχα στις διακοπές με έβγαλαν ασπροπρόσωπη. Ωστόσο με βλέπω άμεσα να εφοδιάζομαι και με το σωληνάριο των 75ml της REN Flash Rinse 1 Minute Facial. Όχι δεν το κρύβω, με κέρδισε. Και μόνο μέσα σε ένα λεπτό.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Υπέροχα νέα, υπέροχες φωτογραφίες !! Ευχομαι καλό μηνα Ειρηνάκι!!

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο post και υπέροχες φωτογραφίες! Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και inspiring για όλες μας!
    Πολλά φιλιά!

    Τζοβάννα & Σοφία

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να σαι καλα κούκλα μου!!! Σε φιλώ γλυκά! :D

      Delete
  3. Καλώς όρισες από τα ξένα...Οι φωτογραφίες σου υπέροχες,το post εξαιρετικό,και η μάσκα της Ren έρωτας.Από όλα όμως επιμένω στα καλά σου νέα..και σου εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και τα δύσκολα να τα θυμάσαι μόνο σαν ένα κακό όνειρο.Τα φιλιά μου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 <3 <3 Δεν έχω λόγια!! Πολλά φιλιά και ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Delete
  4. Να σαι παντα υγειης και να κανεις πολλα ομορφα ταξιδια!

    ReplyDelete
  5. Να σαι παντα υγειης και να κανεις πολλα ομορφα ταξιδια!

    ReplyDelete
  6. Πόσο χαίρομαι που τα νέα είναι ευχάριστα :) Εύχομαι από δω και πέρα μόνο χαρές κοπέλα μου!!
    Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, θα πέρασες τέλεια..

    ReplyDelete
  7. kalo mhna!

    teleis phot, kai ego thelo na pao sto parisi!

    Lady-Pa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Να πας κοριτσάκι στο εύχομαι ;)

      Delete
  8. Πόσο χαίρομαι για σένα Ειρήνη μου, όλα όσα πέρασες ελπίζω να γίνουν παλιές αναμνήσεις και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε σένα και στην οικογένεια σου.. Να περνάς πάντα όμορφα όπως στις καταπληκτικές φωτογραφίες <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ, σε ευχαριστώ πολυ πολυ Nazh! TU! <3

      Delete
  9. Lovely photos! I enjoyed looking at your photos. Wish I had the chance to go there too with my family. By the way, I have also tried those products and until now I am using them. I super like it for it really keeps my skin at its best.

    ReplyDelete
  10. πολύ όμορφες φωτογραφίες!
    Πάντα γερή!

    ReplyDelete
  11. κοπέλα μου γλυκιά.. πάντα καλά να είσαι κι ό,τι πέρασες να τα θυμάσαι σαν ένα κακό όνειρο.. από δω και πέρα μόνο ευχάριστες εκπλήξεις να έχεις..
    fb profile: Venetia Palaiologoy

    ReplyDelete
  12. Ειρήνη μου πόσο μα πόσο πολύ χαίρομαι για τα νέα σου.... Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι υγιής εσύ αλλά και όλη σου η οικογένεια. ζηλεύω το ταξίδι στο Παρίσι και τις όμορφες φωτογραφίες που πάντα βγάζεις. Φιλιά

    ReplyDelete
  13. Πόσο κουκλα είσαι με το κοντό μαλλι!!! wow! Πάντα να μείνει πίσω αυτή η εμπειρία! Υγεία σου εύχομαι..!

    ReplyDelete
  14. Οι φωτογραφιες απλα υπεροχες και τα νεα σου οτι καλυτερο θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας!! σ'ευχαριστουμε τοσο που μοιραστηκες αυτο το ταξιδι μαζι μας...να εισαι παντα καλα με υγεια και η μονη αναμνηση να ειναι οι υπεροχες στιγμες που εζησες 'a Paris!'
    love you xx

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts