The Body Shop Highlighting Domes



Η The Body Shop ξεπερνάει τα εμπόδια και μας φέρνει μια ανάσα πριν τις διακοπές! Εξωτικές παραλίες, μαυρισμένα κορμιά, ηλιοκαμένη λάμψη, καλοκαιρινά αρώματα. Τι καλές εποχές! 

Η καινούρια Honey Bronze collection όχι μόνο διαθέτει mist και gel για ομοιόμορφη fake μπρονζέ λάμψη σε πρόσωπο και σώμα αλλά και τα ολοκαίνουρια Honey Bronze Highlighting Domes (14,50€) σε τρία φανταστικά καλοκαιρινά χρώματα. Domes, το λέει και το όνομα, σε σχήμα στρογγυλού τρούλου (θόλου), σε μια χαριτωμένη και βολική συσκευασία που μπορείς ανά πάσα στιγμή να πετάξεις στη τσάντα σου, με μια ευκολία κίνησης και χρήσης και με την ιδιότητα να προσφέρουν με τη διαφανή τους σύσταση, ηλιοκαμένη λάμψη, χρώμα, καλοκαιρινό φρέσκο άρωμα και ενυδάτωση. Ίσως να μην ήμουν σαφής, επέτρεψε μου να το κάνω πιο λιανά. Μα φυσικά! Εδώ μιλάμε για ρουζ, highlighter και μπρόνζερ σε κρεμώδη και διάφανη σύσταση! Και ποιο είναι το μείζων θέμα μας με τέτοιου είδους προΐοντα; Μα φυσικά το χρώμα και η διάρκεια... 

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και από το χρώμα. The Body Shop Highlighting Dome 01, ένα υπέροχο και φανταστικό σαμπανιζέ χρώμα που αφήνει μια διακριτική λάμψη στα ζυγωματικά, στη μύτη αλλά και σε όλα τα σημεία που λάμπεις όταν το φως του ήλιου πέφτει απαλά στο πρόσωπο σου. The Body Shop Highlighting Dome 02 είναι το ρουζ της παρέας και θα το βρεις σε ένα παραδεισένιο τριανταφυλλί χρώμα με διακριτική λάμψη, ενώ το The Body Shop Highlighting Dome 03 είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο μπρόνζερ, τερακότα αλλιώς και αν με ρωτάς με ένα μαγευτικό χάλκινο-σοκολατί χρώμα και καμία απολύτως "πορτοκαλί" υπόνοια. Όσον αφορά δε τη διάρκεια; Απλά καταπληκτική, μένοντας στη θέση τους όλη μέρα και προσφέροντας αυτό το φυσικό λαμπερό look που είναι και must του καλοκαιριού. 

Είναι λογικό να είμαι ξετρελαμένη και αν μη τι άλλο σου δίνω το πράσινο φως για μια άκρως απαραίτητη δοκιμή σε ένα από τα τόσα καταστήματα της The Body Shop.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Φαίνονται υπέροχα...Θέλω να τα δοκιμάσω.😍

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. πωπω μας τρελαίνεις βραδιάτικα!!! <3 <3

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Είναι φοβερά!!! ,μου αρέσουν και τα τρία ... Φιλάκια :*

    ReplyDelete
  6. Θα ήθελα να δοκιμάσω το highlighter & το ρουζ! Ωραίο post! Φιλιά :)

    ReplyDelete
  7. Πάρα πολύ ωραία! Είχα πάρει και παλαιότερα το τζελ και ήταν πολύ καλό! Τώρα θα διάλεγα το 1ο και το 3ο! Φιλάκια!!!!
    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  8. Αυτό το 01 το σαμπανιζέ, τι ωραίο!
    Έχουν και σούπερ συσκευασία. :-)
    Μπράβο, μπράβο!

    ReplyDelete
  9. Το σαμπανιζέ φαίνεται υπέροχο , θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σου είνια πολύ όμορφες όπως πάντα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panagiwta g. ωωωω! Ευχαριστώ πολυ!!

      Delete
  10. Το ρουζ και το highlighter φαίνονται super! Άκρως καλοκαιρινά, θέλω να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts