The Body Shop Fuji Green Tea


"Αισθανθείτε υγιείς μέσα και έξω με το αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι!" Now wait a minute, μέχρι στιγμής η μόνη χρήση του πράσινου τσαγιού ήταν στο φλιτζάνι μου, με δύο σταγόνες λεμόνι και χωρίς ζάχαρη κατά προτίμηση. Τώρα μαθαίνω ότι μερικές γυναίκες στην Ιαπωνία το απλώνουν στο σώμα τους ή κάνουν μπάνιο με αυτό και είναι το μυστικό της περιποίησης του σώματος τους μιας και θεωρείται ότι διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και συσφίγγει τους πόρους. Για αυτό λοιπόν το λόγο η The Body Shop δημιούργησε την σειρά Fuji Green Tea, όπως το ακούς, εμπλουτισμένη με φύλλα από πράσινο τσάι που οι ειδικοί της The Body Shop επιλέγουν τους καλύτερους βλαστούς με τα χέρια τους προκειμένου να αιχμαλωτίσουν την μέγιστη αντιοξειδωτική τους δράση.
  Η νέα αυτή collection της The Body Shop αποτελείται από τα πάντα, και όταν λέω τα πάντα, φαντάσου ότι μέχρι Fuji Green Tea Bath Infuser (6.50€) θα βρεις το οποίο μοιάζει με τα συνηθισμένα μεταλλικά δοχεία για το τσάι. Σε αυτή τη περίπτωση, το προαναφερθέν συνεργάζεται σε απόλυτη αρμονία με το Fuji Green Tea Bath Tea (16.50€) από το οποίο -είναι άλατα μπάνιου με εμπλουτισμένα με φύλλα πράσινου τσαγιού- βάζεις τη ποσότητα που επιθυμείς και το αφήνεις κάτω από ζεστό νερό για ένα απολαυστικό και αρωματικό αφρόλουτρο. Είναι και η στιγμή που το έντονο άρωμα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με το λεμόνι και τις γήινες νότες χαλαρώνει τις αισθήσεις και αναζωογονεί το πνεύμα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το The Body Shop Fuji Green Tea Bath Scrub (15.50€). Με μια ανάλαφρη τύπου ζελέ σύσταση και εμπλουτισμένο με μικροσκοπικά κομμένα πραγματικά φύλλα πράσινου τσαγιού αφήνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένα, εξαιρετικά καθαρή και υπέροχα ανανεωμένη. Δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα από το συγκεκριμένο, μήτε είναι από τα πολύ σκληρά scrub που γδέρνουν, αντίθετα θα καθαρίσει την επιδερμίδα από ρύπους και νεκρά κύτταρα απαλά και χωρίς να την ερεθίσει.
Και αφού έχεις ήδη βγει από το χαλαρωτικό μπάνιο σου, τότε έρχεται η σειρά του The Body Shop Fuji Green Tea Body Butter (15.00€). Εδώ δεν χρειάζεται να εξετάσουμε την ποιότητα, γιατί απλά η The Body Shop στα body butter είναι καταπληκτική! Το ίδιο ισχύει και για το συγκεκριμένο, το οποίο θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα στο έπακρο, διαθέτει ένα διακριτικό ξεχωριστό άρωμα πράσινου τσαγιού και έχει παραδεισένιο Mint χρώμα (αυτό κι αν ήταν έκπληξη). Και όταν λέω άρωμα τσαγιού, μην πάει το μυαλό σου ότι θα μυρίζεις όπως ένα φακελάκι με πράσινο τσάι, οι νότες που θα βρεις τόσο στο The Body Shop Fuji Green Tea Eau De Cologne ((19.00€) αλλά και στα προαναφερθέντα της συλλογής είναι περγαμόντο, μανταρίνι, Camellia, γιασεμί και Βιολέτα και αναμφισβήτητα είναι ένα άρωμα φρεσκάδας, καθαριότητας, ένα κομψό και αριστοκρατικό άρωμα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και σε παρασύρει σε μια απελευθερωτική κατάσταση ζεν.
Εσύ έχεις ή σκέφτεσαι να δοκιμάσεις τη νέα The Body Shop Fuji Green Tea collection;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. πρέπει να το μυρίσω!

    ReplyDelete
  2. θα χαρώ να γίνεις μέλος στο Blog Μου μπορεί να δεις κάτι που να σε ενδιαφέρει ή που δεν γνώριζες πρίν

    ReplyDelete
  3. Ενδιαφέρον ακούγεται. Ειδικά το άρωμα για το καλοκαίρι μιας και μου αρέσουν οι φρέσκιες και ανάλαφρες μυρωδιές.
    *Όπως πάντα υπέροχες φωτογραφίες και περιγραφή.
    Φιλιά

    ReplyDelete
  4. Μόλις πήρα κι εγώ το shower gel και μ'αρέσει πολύ! Θέλω το body butter!

    loveforbeautyproducts.blogspot.gr

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts