Orange, Cendarwood & Clove


I have already told you how much I love Apivita natural cosmetics which was born in 1979 and was the first natural cosmetics company in Greece. But from 1979 till today the Apivita continues to amaze me with its wonderful quality of cosmetics, its wonderful natural and organic raw materials, its awards and press references worldwide about the products up to Vogue UK, let me say! However this Christmas, or probably a little earlier than Christmas when I saw photos from the new Apivita Experience Store where candles of Apivita burned prestigiously I immediately imagined that these filled the place with unique flavors and the long story short I have the impression that they winked at me!

The range of Apivita aromatic candles includes natural candle Jasmine and Orange, Cedar & Clove natural candle containing 100% natural ingredients and as you can see the latter wasn't too long to take its place in my living room, after all I can not imagine any wintery afternoon in my non-fireplace home without the romantic light of a candle let alone without a warm scent.The Natural Candle Orange, Cedar & Clove contains all essential oils that I stated above as well as soya wax and rapeseed wax whilst being free of paraffin, artificial fragrances, lead to the wick and soot.Regarding the aroma it won't be at all an exaggeration if I say that my entire house was filled with a warm gourmet, yet sweet aroma of orange and cedar combined with the subtle aroma of clove. However this ticks all the right boxes for warm winter afternoons since it doesn't fail to also have soft spicy tones, while the Natural candle Jasmine already winks at me to end up in my spring wish-list. And before you tell me that the price of 40.00€ is pinched (and it is! Shhh don't tell this to my husband!) let me inform you that it will burn for over 50 hours and that you can find it on line here.

Ήδη σας έχω πει πόσο λατρεύω τα φυσικά καλλυντικά της Apivita η οποία γεννήθηκε το 1979 και ήταν η πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα. Αλλά από το 1979 μέχρι και σήμερα η Apivita συνεχίζει να με εκπλήσσει με τη θαυμάσια ποιότητα των καλλυντικών της, τις υπέροχες φυσικές και βιολογικές πρώτες ύλες, τα βραβεία της καθώς και τις αναφορές που γίνονται παγκοσμίως για τα προΐοντα της μέχρι και στο Vogue Αγγλίας, παρακαλώ! Παρά ταύτα φέτος τα Χριστούγεννα ή μάλλον λίγο νωρίτερα από τα Χριστούγεννα όταν είδα σε φωτογραφίες από το καινούριο Apivita Experience Store τα κεριά της Apivita να καίγονται περίοπτα, αμέσως φαντάστηκα ότι πλημμυρίζουν το χώρο με ανεπανάληπτα αρώματα και να μη στα πολυλογώ έχω την εντύπωση ότι μου έκλεισαν το μάτι! 

Η σειρά με τα αρωματικά κεριά της Apivita περιλαμβάνει το Γιασεμί natural candle και το Πορτοκάλι, Κέδρος & Γαρύφαλλο natural candle και περιέχουν 100% φυσικά συστατικά ενώ όπως βλέπεις το δεύτερο δεν άργησε να πάρει τη θέση του στο σαλόνι μου, άλλωστε δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο χειμωνιάτικο απόγευμα στο άνευ-τζάκι σπίτι μου χωρίς το ρομαντικό φως ενός κεριού και πόσο μάλλον χωρίς κάποιο ζεστό άρωμα. Το Natural Candle πορτοκάλι, Κέδρος & Γαρύφαλλο περιέχει όλα τα αιθέρια έλαια που σου προανέφερα καθώς επίσης κερί σόγιας και κερί ελαιοκράμβης ενώ παράλληλα είναι άνευ παραφίνης, τεχνητών αρωμάτων, μόλυβδο στο φυτίλι και αιθάλη. Όσον αφορά το άρωμα του δεν θα είναι καθόλου υπερβολή αν σου πω ότι όλο μου το σπίτι πλημμύρισε με ένα ζεστό γκουρμέ και συνάμα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και κέδρου σε συνδυασμό με το απαλό άρωμα του γαρύφαλλου. Ωστόσο το συγκεκριμένο πληρεί όλες τις προΰποθέσεις για ζεστά χειμωνιάτικα απογεύματα εφόσον δε παραλείπει να είναι και σε απαλούς τόνους πικάντικο, ενώ το Natural candle Γιασεμί μου κλείνει ήδη το μάτι για να εισχωρήσει στην ανοιξιάτικη wish-list μου. Και πριν μου πεις ότι η τιμή των 39.20€ είναι τσιμπημένη (και είναι! σσσς μη το πεις στον άντρα μου!) να σε ενημερώσω ότι θα καίει για πάνω από 50 ώρες και ότι μπορείς να το βρείς on line πιο οικονομικά σαν να λέμε εδώ.

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ελπιζω το αυγκεκριμενο comment να ειναι και τυχερο...Ελεγα πως η περιγραφη ειναι υπεροχη, φανταζομαι θα μοσχοβολαει! Θα τα τσεκαρω οπωσδηποτε τα συγκεκριμενα κερακια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωωω ναι ιδιαίτερα πικάντικο κ χειμερινό αρωμα!! ;)

      Delete
  3. Λατρεύω τα κεριά και ιδιαιτερα τα φυσικά, αλλά βρε doll 40 ευρω πονανε λιγακι δε νομιζεις?? Η παρουσιαση ομως υπέροχη!
    φιλιά
    Μαιρη

    ReplyDelete
    Replies
    1. χεχε!! την αγάπη μου!!

      Delete
    2. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο να χρησιμοποιώ ένα μίνι φοντύ και να προσθέτω τα αιθέρια έλαια της Apivita. Λατρεύω να κάνω μείξεις διαφορετικών ελαίων (που είναι και πάρα πολλά - προσωπικά αγοράζω από το http://www.vita4you.gr/el/filter/no-category/apivita.html?q=apivita&limit=240 γιατί έχει την μεγαλύτερη ποικιλία) Κάθε φορά δημιουργώ και ένα νέο άρωμα. Και είναι και πολύ πιο οικονομικό, γιατί με ένα ρεσό και 3-4 σταγόνες, αρωματίζω το σπίτι και χαλαρώνω για 3-5 ώρες, ανάλλογα με την ποιότητα του ρεσό.

      Delete
  4. Τα κεριά σόγιας είναι τα ακριβότερα αλλά η ποιότητά τους είναι πραγματικά ασύγκριτη και τα αξίζουν τα λεφτά τους (το γνωρίζω από την κολλητή μου που έχει μεγάλο εργαστήριο κεριών). Δεν είναι λόγω μόδας, η πρώτη ύλη πωλείται πιο ακριβά. Δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε με χημικά (και ειδικά σε κλειστό χώρο πρέπει να το προσέχουμε αυτό), δεν "καπνίζουν" και καίγονται ομοιόμορφα. Τέτοια κεριά (όπως και της Apivita) είναι τα μοναδικά που μπορείς να εμπιστευτείς, ειδικά αν έχεις στο σπίτι παιδιά ή άτομα με αλλεργίες. Μικρό tip, αφήστε το κερί να καίει για 2 ώρες, στη συνέχεια σβήστε το και άφησέ το να κρυώσει.Ξαναναψτέ το. Θα καεί προς τα κάτω τελείως ομοιόμορφα σχηματίζοντας κύλινδρο στον οποίο αργότερα μπορείτε να βάλετε ρεσώ ή να ξαναγεμίσετε.
    Εμπρός για ζεστές ρομαντικές βραδιές με υπέροχο άρωμα :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow!! Ευχαριστω για τα τίπ κ το σχόλιο girl!

      Delete
  5. α υπέροχο είναι!
    Το έχω και εγώ αυτό το κουτί στο κόκκινο!
    Πρέπει να τσεκάρω και τα κεριά από την αγαπημένη Apivita!
    xxx

    ReplyDelete
  6. Ακούγεται τόσο καλό! Λατρεύω τα αρωματικά κεριά!

    ReplyDelete
  7. Oh wow, I had no idea Apivita does candles. I love their stuff.
    MISSY IN THE MIRROR

    ReplyDelete
  8. τα χω δει από κοντά αυτά τα κεριά. Μυρίζουν έξοχα και μπορεί αυτό που λιώνει να χρησιμοποιηθεί και ως λάδι περιποίησης για την επιδερμίδα αν θυμάμαι καλά :)
    Παρ' όλα αυτά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσω 40 ευρώ για ένα κερί, καθώς με 40 μπορείς να κάνεις θαύματα τη σήμερον ημέρα.
    Κατα τ' άλλα ευχαριστούμε για την υπέροχη παρουσίασή σου :*

    ReplyDelete
  9. Πολυ όμορφη η παρουσίαση και πρεπει να μυρίζει τέλεια !!! Αν και το θεωρώ ακριβό αυτές οι μικρές πολυτελείας δίνουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητα μας !!! Που και που καλο ειναι να μας κακό μαθαίνουμε !!!

    ReplyDelete
  10. Ειρηνάκι μου με σκοτώνεις και με αναστατώνεις και με ξεσηκώνεις και το θέλω, το θέλω, το θέλω!!!! Αγαπώ Apivita- δεν κρύβεται αυτό-και αγαπώ τα κεριά.. ειδικά το πορτοκάλι είναι μεγάλη μου αδυναμία <3
    Αν δεν έχεις ήδη την Kεραμική Συσκευή για Αιθέρια Έλαια σου προτείνω να της ρίξεις μια ματιά γιατί ειδικά σε συνδυασμό με το κερί θα δώσουν στο σπίτι μαγικό άρωμα!!!

    Φιλιά πολλά!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts