Bellissima Revolution | Tried and Tested

Το νέο ψαλίδι της Imetec, Bellissima Revolution (99.90€) είναι το τελευταίο λανσάρισμα της εταιρείας και υπόσχεται να σου δώσει την δυνατότητα να φορμάρεις τα μαλλιά σου με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα. Αυτό το hair styler όχι μόνο είναι κατάλληλο για ίσιωμα και πολλαπλές παραλλαγές με μπούκλες αλλά είναι και αποτελεσματική λύση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες λόγω της διατήρησης της επιλεγμένης θερμοκρασίας κυλίνδρου κατά την επαφή με κάθε τούφα. Διαθέτει περιστρεφόμενο κύλινδρο που με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζει κατευθύνση περιστροφής, δύο ενσωματωμένες χτένες σε κάθε πλευρά της κοίλης πλάκας που ξεμπερδεύουν τα μαλλιά, κεραμική επίστρωση του θερμαινόμενου κυλίνδρου και της θερμαινόμενης κοίλης πλάκας και ψηφιακό έλεγχο και ρύθμιση της θερμοκρασίας λειτουργίας από 120°C έως 210°C με οθόνη LCD και πλευρικά πλήκτρα.
  Με μια μόνο κίνηση το Imetec Bellissima Revolution ξεμπερδεύει και ισιώνει τα μαλλιά απίστευτα γρήγορα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις σε λειτουργία τον περιστρεφόμενο κύλινδρο από τη φορά που θέλεις εσύ. Παρατήρησα ότι δεν καίει την τρίχα ενώ την αφήνει λαμπερή και όμορφη. Βέβαια καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και ένα spray κατά της θερμότητας, όπως συνιστάται με όλα τα εργαλεία μαλλιών. Από την άλλη στις μπούκλες μπορείς να έχεις άπειρες παραλλαγές, από την πιο στημένη μέχρι την πιο ανάλαφρη, αναλόγως από τα δευτερόλεπτα που θα κρατήσεις το hair styler τυλιγμένο στη τούφα και αναλόγως πως θα γυρίσεις και πως θα κρατήσεις τη τούφα.



Παρατήρησα ότι κάνει την πιο όμορφη ανάλαφρη beach μπούκλα και την πιο γρήγορη μπούκλα στυλ γοργόνας που θα ήθελες να έχεις στα μαλλιά σου κάθε καλοκαίρι (κάνω λάθος;). Αρκεί να το κρατήσεις με κάθετη φορά προς το πάτωμα (αν με πιάνεις) για ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς να περιστρέφεται ο κύλινδρος. 

Pros
• Εύκολο και γρήγορο στη χρήση 
• Thermo Control: ψηφιακός έλεγχος της θερμοκρασίας από 120°C έως 210°C 
• 10 ρυθμίσεις θερμοκρασίας που να σέβονται όλους τους τύπους μαλλιών  
• Αυτόματο Οn / Οff 
• Προστατευτικό κάλυμμα για λειτουργία κοντά στο δέρμα 
• Λαβή ανθεκτική στη θερμότητα
• Κρύα περιστρεφόμενη άκρη 
• Κλείδωμα ασφαλείας 
• Περιστρεφόμενο καλώδιο 

 Cons
• Σχετικά μικρό μήκος καλωδίου σε σύγκριση με άλλα 
• Όχι και τόσο ελαφρύ

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. τέλειο φαίνεται..μου αρεσε πολύ το αποτελεσα που εδωσε...μακαρι να ειναι προσιτό στην τιμη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τη λέω τη τιμή στην αρχή του ποστ ;)

      Delete
  2. τελειο!!!!!!!!!!! να το χαρεις!!!!!!!!! <3 :*********

    ReplyDelete
  3. Beautiful curls!!!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  4. τι ωραίο αποτέλεσμα! εμένα τα μαλλιά μου επειδή είναι εντελώς ίσια δεν κατσαρώνουν με ΤΙ ΠΟ ΤΑ! πάντα θα ζηλέυω τις μπούκλες χεχε!

    ReplyDelete
  5. Πωωω μακάρι να είχα τόσα να διαθέσω για ένα τέτοιο gadget. Mέχρι στιγμής έχω ένα από jumbo κάπου παραπεταμένο που φυσικά και δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts