Tommy G Dark Blue Mascara | Tried and Tested


Ένας από τους στόχους μου το 2015 είναι να παίξω με περισσότερα χρώματα (στο μακιγιάζ) και ο λόγος είναι απλός: η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις κάθε μέρα το ίδιο βαρετό -όσο κι αν με βολεύει- μακιγιάζ. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο ήμουν πολύ ενθουσιασμένη να δοκιμάσω τη Tommy G Dark Blue Mascara (9.90€) για πρώτη φορά. Το βουρτσάκι είναι απλό, λιτό και απέριττο. Όχι πλαστικές τρίχες, όχι ιδιαίτερα κωνικό, όχι ιδιαίτερα τεράστιο, ένα βουρτσάκι που συναντάς στις περισσότερες μάσκαρα εκεί έξω. Το χρώμα της όπως φαίνεται από την συσκευασία είναι ένα βαθύ σκούρο, σχεδόν royal μπλε, καθόλου neon και αναμφισβήτητα το βουρτσάκι "αρπάζει" αρκετή ποσότητα από τη συσκευασία.
  Από την πρώτη εφαρμογή παρατήρησα ότι ξεχωρίζει και γυρίζει τις βλεφαρίδες, ενώ μπορείς άνετα να δουλέψεις πάνω σε μια, δύο , τρεις ή ακόμη και περισσότερες στρώσεις και να προσφέρει στις βλεφαρίδες ένα εξαιρετικό μήκος, να είναι υπέροχα γυριστές, και μάλιστα με μεγάλη διάρκεια και χωρίς να παραλείπει να στεγνώνει γρήγορα. Όσον αφορά τον όγκο, δεν θα περίμενα πολλά αν ήμουν στη θέση σου με δύο στρώσεις. Από την τρίτη στρώση -ναι ναι, μη σου φαίνεται περίεργο τρεις στρώσεις μπορεί να μου φανούν και λίγες όταν μακιγιάρομαι- και μετά όσο κι αν φανούν λίγο άκομψες και συσπειρωμένες έναν όγκο τον αποκτούν.
 
Κάπου εδώ ερχόμαστε και στο επίμαχο ζήτημα. Στο χρώμα! Η συγκεκριμένη προσφέρει απλόχερα ένταση στο βλέμμα με ένα υπαινιγμό μπλε χρώματος, χωρίς να είναι αυτό το υπερβολικό φανταχτερό μπλε που θα έβαζες αποκλειστικά και μόνο σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Αν αυτό είναι που έψαχνες τότε καλύτερα να αλλάξεις σελίδα γιατί στις δικές μου καστανόμαυρες βλεφαρίδες δείχνει πιο μαύρη, οπότε να υποθέσω ότι μπλε μπλε θα δείξει σε πιο ξανθές βλεφαρίδες. Over and Out, σε γενικές γραμμές μου άρεσε, όχι μόνο γιατί μπορείς να τη φοράς κάθε μέρα και είναι εύκολη στη χρήση αλλά και στην αφαίρεση -όσες στρώσεις κι αν βάλεις- με ένα απλό νερό ντεμακιγιάζ και ένα βαμβάκι, αλλά και γιατί αυτό το συγκεκριμένο dark blue ταιριάζει με τις περισσότερες σκιές ματιών και δεν σε περιορίζει.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. την πηρα και εγω, αλλα ηθελα να φαινεται πολυ περισσοτερο το χρωμα, οποτε με απογοητευσε! μετα πηρα της l'oreal miss magna το ιδιο χρωμα και δινει πιο εντονο αποτελεσμα!πηρα μαζι και την τυρκουαζ, εκει να δεις εντονο αποτελεσμα!χαχα η τιμη βεβαια ηταν παραπανω απο της tommy g, αλλα χαλαλι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα να σου πω ναι, για πιο έντονο μπλε χρώμα δε το καταφέρνει, για αυτό άλλωστε και τα swatches. ;)

      Delete
  2. Να σχολιάσω κάτι άσχετο: τι πανέμορφο κραγιόν είναι αυτό & πόσο σου πάει! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Είναι το Sephora cream lip stain ;)

      Delete
  3. Δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου το μπλέ... Θα ήθελα ένα τσακ περισσότερο χρώμα στη σύνθεση!

    ReplyDelete
  4. This is a pretty mascara indeed. It looks great on you. Love the color of your lippie too.

    ReplyDelete
  5. σε αντιθεση με αλλες κοπελες δεν τολμω τις χρωματιστες μασκαρα...αυτη ισως τη δοκιμαζα γιαυτο και μονο το λογο...παντως κανει πολυ καλο διαχωρισμο αποτι βλεπω..

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα ! Ενθουσιάστηκα επίσης και με το κραγιόν ! Τέλειο !!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts