Smoky Poppy | The Seductive Valentine's Day


Εν όψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου η The Body Shop λανσάρει τη νέα Limited edition collection που φέρει το όνομα Smoky Poppy, σχεδιασμένη ειδικά για αυτή την ημέρα έτσι ώστε να αποκαλύψεις τον πιο σαγηνευτικό και γοητευτικό εαυτό σου. Αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα από την The Body Shop τότε γράψε λάθος γιατί η Smoky Poppy είναι η καλύτερη limited edition που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, στην απολύτως πιο sexy και chic μαύρη-κόκκινη συσκευασία ever! Μοναδικά έλαια από άνθη παπαρούνας που συλλέγονται με τα χέρια από την περιφέρεια της Άγκυρας της Τουρκίας προσφέρουν ένα άκρως ανατολίτικο, μυστηριώδες και γοητευτικό άρωμα που πληρεί όλες τις προΰποθέσεις για ένα καταπληκτικό ταξίδι στην απόλαυση. 

Το The Body Shop Smoky Poppy Body Butter 200ml (15,00€) είναι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Μαγευτικά πλούσιο, αισθησιακά ενυδατικό και απόλυτα μυρωδάτο. Χρειάζεσαι την ελάχιστη ποσότητα για να ενυδατώσεις βαθιά την επιδερμίδα σου ενώ το άρωμα του σε παρασύρει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. Λιώνει και απορροφάται άμεσα, αρωματίζει και ενυδατώνει, απλά φανταστικό! 
Είναι λογικό να θέλεις να ξεκινήσεις εκείνη την ημέρα με τον πιο χαλαρωτικό τρόπο, και αυτός δεν είναι άλλος, από το μπάνιο σου. Οι The Body Shop Smoky Poppy Bath Bombs 6x50g (19,00€) είναι ιδανικές για να κάνουν το μπάνιο σου παιχνιδιάρικο, να γεμίσουν την μπανιέρα σου απολαυστικές φυσαλίδες και μικροσκοπικές μαύρες τελίτσες. Το άρωμα τους κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την υπόλοιπη περιορισμένης κυκλοφορίας Smoky Poppy collection, ήτοι το ίδιο μαγευτικό και ξεχωριστό.
Με την ίδια διάθεση μπορείς επίσης να απλώσεις στο σώμα σου το Smoky Poppy Poppy Seed Scrub 200ml (15,50€) το οποίο είναι εμπλουτισμένο με σπόρους παπαρούνας για να προσφέρει την πιο απολαυστική απολεπιστική εμπειρία. Φαντάσου τους πιο "σκληρούς" κόκκους και εκείνους που δεν θα χρειαστείς ούτε πολύ προσπάθεια ούτε πολύ ποσότητα για ένα απίστευτα απαλό, αναζωογονημένο και μαγευτικά αρωματισμένο δέρμα. Η πλούσια σύνθεση του λιώνει με την πρώτη επαφή στην επιδερμίδα χωρίς να παραλείπει να μετατρέπει το μπάνιο σε ένα ανατολίτικο χαμάμ.
 
Σε περίπτωση όμως που θα ήθελες αυτή την ημέρα, ναι για του Αγίου Βαλεντίνου μιλάμε, όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου, τότε το Smoky Poppy Eau de Toilette 30ml (12,00€) είναι "ο άνθρωπος σου". Όχι το άρωμα σου εννοώ. Εμπλουτισμένο από πλούσια μπαχαρικά, ξυλώδης νότες και άνθη παπαρούνας δημιουργεί την πιο σαγηνευτική αύρα χωρίς να είναι υπερβολικό ή βαρύ. Είμαι σίγουρη ότι οι γυναίκες της Σμύρνης κάπως έτσι μύριζαν, είμαι σίγουρη ότι αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν «"Ποτέ να μην σε δει ο άντρας σου απεριποίητη" έλεγε η Ευταλία στη κόρη της τη Κατίνα Καραμάνου.» φτιάχνοντας καλλυντικά εποχής «γεμάτα καϊμάκια και μυρωδικά». Μια προσιτή πολυτέλεια με άκρως sexy διάθεση και ένα αισθησιακό άρωμα που θα ενισχύσει την προσωπικότητά σου, έτοιμη να αποπλανήσεις τους γύρω σου και πάνω από όλα πανέτοιμη για την ρομαντική σου περιπέτεια.

Η νέα Limited Edition Smoky Poppy Body Range θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της The Body Shop στις 2 Φεβρουαρίου 2015. Εσύ θα περάσεις μια βόλτα να τη μυρίσεις;;

*απόσπασμα από το βιβλίο "Οι Μάγισσες της Σμύρνης"*

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Θέλω να την δοκιμάσω πολύ αυτήν την σειρά.. Ειδικά το body butter :D

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία παρουσίαση!! <3 Σίγουρα θα περάσω...Θέλω να τα μυρίσω όλα! Τρελαίνομαι για ανατολίτικες μυρωδιές!! Ζήλεψα ιδιαίτερα το body butter και το scrub.. Φιλιά :)

    ReplyDelete
  3. Τέλειες συσκευασίες θελω να τα δοκιμάσω ολα :D

    ReplyDelete
  4. Οι περιγραφές σου & μόνο με κάνουν να τα μυρίζω!
    Λες & μυρίζω το πιο ωραίο & σαγηνευτικό άρωμα στον κόσμο!

    Καλό βραδάκι! :)

    ReplyDelete
  5. Μια βόλτα για την μυρωδιά σίγουρα θα την κάνω! Μη σου πω πως μπορεί να φύγω με 1-2 πραγματάκια από αυτά που ανέφερες! :):)

    ReplyDelete
  6. Υπέροχη παρουσίαση! Φαίνονται πολύ, πολύ λαχταριστά :)

    ReplyDelete
  7. ουάου, είμαι σίγουρη πως θα μυρίζει υπέροχα, και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!

    ReplyDelete
  8. Νομίζω, όχι διόρθωση, είμαι σίγουρη πως θα πάω μια βόλτα μιας και με κάθε σου ποστ με κάνεις να ξανααγαπώ τα the Body Shop, μια ξεχασμένη αγάπη μου...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. Υπέροχες συσκευασίες body shop...θέλω τόσο να τα δοκιμάσω, νομίζω οτι μου έρχεται η μυρωδιά τους ήδη!

    ReplyDelete
  12. Πολυ ωραια αναρτηση, τελεια φαινονται! Εγω σιγουρα θα παω να παρω τις μπαλες για το μπανιο!

    ReplyDelete
  13. Πολύ ωραίο το Post και οι φωτογραφίες αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε καθόλου η σειρά. Πολύ overated κατά την άποψή μου...Δεν μύρισα τίποτα το σαγηνευτικό παρά ένα ελαφρύ άρωμα γαρύφαλλο. Το μόνο που μυρίζει κάπως έντονα είναι το eau de toilette, τα υπόλοιπα είναι πολύ διακριτικά. Τα bath bombs μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα εξαρχής αλλά νομίζω ότι 19,90 ευρώ είναι too much για 3 τεμάχια των 100gr. Με 22 ευρώ παίρνεις 4 bath bombs της fresh line των 220gr! xxx

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts