Royal Honey Bliss



Το μέλι δεν είναι μόνο για το ράφι της κουζίνας, άλλωστε αν κάποια μας έμαθε ότι το μέλι και το γάλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιποίηση τόσο του σώματος όσο και της επιδερμίδας και να κάνουν τη μυθική ομορφιά της να συζητιέται ακόμη, αυτή είναι η Κλεοπάτρα, και ποια είμαι εγώ να το αμφισβητήσω;;; Η νέα σειρά της Apivita Royal Honey είναι εμπλουτισμένη με θυμαρίσιο μέλι το οποίο εκτός του ότι είναι πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία,διαθέτει και ενυδατική, καταπραϋντική και μαλακτική δράση για το δέρμα και γενικά βελτιώνει την εμφάνιση του.
 
Η σειρά αποτελείται από το Apivita Royal Honey Κρεμώδες αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια (7,79€) στο οποίο έχει αντικατασταθεί το νερό με έκχυμα από Ελληνικό τσάι του βουνού και είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, λάδι ελιάς, αμυγδαλέλαιο και φυσικά θυμαρίσιο μέλι. Αν και αντιστεκόμουν στην αρχή να κάνω την αλλαγή από το προσφάτως αγαπημένο μου Apivita Body Refresh με Αλόη και Σύκο  η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι που έκανα το βήμα. Το συγκεκριμένο έχει ακριβώς την ποιότητα (όπως και όλα) που περίμενα. Είναι τόσο πλούσιο που με ελάχιστη ποσότητα αφρίζει φανταστικά ενώ παράλληλα το μαγευτικό του άρωμα από τριαντάφυλλο, μέλι και πορτοκάλι πλημμυρίζει το μπάνιο σου. Παρά ταύτα αφήνει το σώμα διακριτικά αρωματισμένο για ώρες, απαλό, λαμπερό, υπέροχο, ενυδατωμένο.
 
Σε περίπτωση όμως που θα ήθελες να απογειώσεις το ντους σου με κάτι πιο πικάντικο και πολυτελές που θα μετατρέψει το ξηρό δέρμα σου σε απαλό και μεταξένιο, τότε οφείλεις να το συνδυάσεις με το Apivita Royal Honey Scrub Σώματος με θαλάσσια άλατα (13.88€). Όχι μόνο είναι εμποτισμένο με βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο πορτοκάλι και τριαντάφυλλο, εκχύλισμα λεβάντας και πρόπολης, αλλά επίσης έχει μια πλούσια σύνθεση που την οφείλει στο βούτυρο κακάο και το θυμαρίσιο μέλι. Αναμφισβήτητα το ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι και τα άλατα Νεκράς Θάλασσας -που είναι εμπλουτισμένο- βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας, απομακρύνουν απαλά και φυσικά τα νεκρά κύτταρα κι αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, λαμπερή, μεταξένια και υπέροχα αρωματισμένη. Βασικό πλεονέκτημα , το γεγονός ότι διαθέτει μια 97% φυσική σύνθεση, μυρίζει πικάντικα έντονα γλυκά μα και συνάμα τόσο ευχάριστα, καθώς επίσης είναι άνευ Parabens, Silicones, Mineral Oil, Propylene Glycol, Ethanolamines, Phthalate, PCM, NM.
 
Για ακόμη μεγαλύτερη δόση μελιού και την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας που είναι και προτεραιότητα κατά τους χειμερινούς μήνες, έρχεται το Apivita Royal Honey πλούσια κρέμα Ενυδάτωσης σώματος (11.11€) που είναι εμπλουτισμένο με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, λάδι ελιάς, έλαιο αμυγδάλου και βούτυρο κακάο που ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, κερί μελισσών που ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, αιθέρια έλαια πορτοκάλι και τριαντάφυλλο, beeswax absolute που αναζωογονούν τη διάθεση και προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης. Είναι μια πραγματική απόλαυση για το δέρμα, όχι μόνο γιατί μια υπέροχη γλυκύτατη ευωδία μελιού και λουλουδιών αναδύεται από το συγκεκριμένο, αλλά και γιατί απορροφάται άμεσα αφήνοντας την επιδερμίδα εντυπωσιακά ενυδατωμένη, αρωματισμένη και ανακουφισμένη διώχνοντας κάθε ξηρότητα. Και όλα αυτά με 98% φυσική και φανταστικά πλούσια σύνθεση.

Ingredients: Aqua (Water)**, Propanediol Dicaprylate, Glycerin, Cocoglycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Isosorbide Dicaprylate, Olus Oil (Vegetable Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Palmitic/Stearic Triglyceride, Diheptyl Succinate, Sorbitol, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Palmitate, Cera Alba* (Beeswax*), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sideritis Syriaca* Extract, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia Flower* Extract, Cera Alba (Beeswax), Cetyl Palmitate, Aqua (Water), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mel (Honey), Panthenol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitan Oleate, Sodium Phytate, Tocopherol , Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil* , Rosa Damascena Flower Oil*, Benzyl Alcohol, Eugenol
Μέσα σε όλη αυτή την ευδαιμονία μελιού υπάρχει και το Apivita Soap Σαπούνι με μέλι (3,00€) που όχι μόνο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά ιδανικό και για το σώμα και για το πρόσωπο. Μια πολύ καλή λύση σε περίπτωση που σου αρέσουν τα ταξιδάκια αλλά δεν θέλεις να έχεις μαζί σου τη σάρα και τη μάρα. Έχει μαλακτική δράση ενώ καθαρίζει απαλά πρόσωπο και σώμα και μυρίζει καραμέλα! Μη με ρωτάς ποια καραμέλα! Είναι πολύ γνωστή την έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να τη βρω, τείνω προς τις jelly beans αλλά δεν παίρνω και όρκο... Σε περίπτωση που θέλεις και τα πινέλα του μακιγιάζ σου να μυρίζουν ακριβώς έτσι δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το Apivita σαπούνι με μέλι όπως τότε που δοκίμασες (αν δοκίμασες το Apivita Soap σαπούνι με πρόπολη). Ναι δεν κρατήθηκα, το δοκίμασα και στα πινέλα και τα καθαρίζει μέχρι να πεις κύμινο, τα αφήνει διακριτικά αρωματισμένα και με απαλές απαλές τριχούλες.

Για το φινάλε άφησα τη γνωστή και μη εξαιρετέα Apivita Express Beauty μάσκα ενυδάτωσης και τροφής με μέλι (3.50€) που την έχω δοκιμάσει άπειρες φορές και τη λατρεύω. Με μια πλούσια σύνθεση 10 λεπτά είναι αρκετά για να ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα και να προσφέρει λάμψη, θρέψη, αναζωογόνηση και χαρά! Ιδανική για αφυδατωμένες, κανονικές-ξηρές επιδερμίδες και εκείνες ακόμη με τις πρώτες (κουβέντα δε θέλω) ρυτίδες. Μέλι, λάδι ελιάς, βούτυρο καριτέ και πρωτεΐνες σιταριού βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αναμφισβήτητα μια μάσκα σκέτη απόλαυση που  σβήνει τη δίψα της επιδερμίδας για ενυδάτωση στη στιγμή. Την βρίσκω φανταστική πριν από κάποιο χλιδάτο event και η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν έχεις ξοδέψει όλο σου το κομπόδεμα για το πιο fancy φόρεμα, μπορείς να την αγοράσεις στο φακελάκι χωρίς να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

Όπως προείπα η ποιότητα και η καινοτομία της Apivita στα προΐοντα της αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα για την μικρή μας Ελληνική αγορά κατά τη ταπεινή μου άποψη. Όχι δεν είμαι affiliate με την Apivita, μακάρι να ήμουν, αλλά το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται...

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. αχ ακούγονται τόσο λαχταριστά!!

    ReplyDelete
  2. πωπω μυρισε η οθονη! :D πρεπει να ειναι φανταστικα και ειδικα το scrub!

    ReplyDelete
  3. φαίνονται υπέροχα!!!!!

    ReplyDelete
  4. Αυτό το scrub θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Άλλη μια καταπληκτική σειρά της Apivita!!

    ReplyDelete
  5. σίγουρα θα δοκιμάσω κάποια στιγμή scrub σώματος από apivita. Τώρα, αν θα είναι αυτό ή κάποιο άλλο, δεν ξέρω.
    Ωραία ανάρτηση πάντως!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts