A Refreshing Breeze



Η αλήθεια είναι ότι πάντα με τραβούν (από τη μύτη) οι πιο γλυκιές μυρωδιές. Ακόμη και στα αφρόλουτρα. Όπως τότε που το Apivita Body Relax αφρόλουτρο για χαλάρωση με μέλι & βανίλια με είχε μαγέψει με το φανταστικά ζωηρό του άρωμα. Αυτή τη φορά όμως ήμουν ήδη προετοιμασμένη να βγω από το καβούκι μου, να αποφύγω όσο μπορώ τα γλυκανάλατα αρώματα, να ρισκάρω και να διαλέξω κάτι διαφορετικό και κάτι που σίγουρα δεν θα αγόραζα. Και έτσι ακριβώς έγινε! Το Apivita Body Refresh Αφρόλουτρο Για Αίσθηση Φρεσκάδας Με Σύκο & Αλόη(7,07€) το αγόρασα αποκλειστικά για το σύκο. Ναι ναι, πίστεψε με, όποτε διάβαζα beauty bloggers να παινεύουν το σύκο ως άρωμα μια γκριμάτσα και ένα "σηκωμένο φρύδι" το είχα στο τσεπάκι. Το γεγονός ότι είναι χωρίς parabens, silicones και mineral oil ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ας μη γελιόμαστε. 

Αυτό το αφρόλουτρο με την 87% φυσική σύνθεση είναι χωρίς αμφιβολία ένα υπέροχο προϊόν στη χρήση. Από την μία αφρίζει αρκετά καλά ενώ από την άλλη προσφέρει ενυδάτωση και απαλή επιδερμίδα χάρη στα εκχυλίσματα από σύκο, μέλι και αλόη που διαθέτει. Το μπάνιο πλημμυρίζει με ένα πλούσιο, πολυτελές άρωμα από λεβάντα, γεράνι και σύκο. Γλυκό μα και συνάμα πικάντικο. Ζεστό και μεθυστικό και ίσως ένα από τα αρώματα που παρά το γεγονός ότι σε χαλαρώνει απίστευτα δεν παραλείπει να σε κάνει να μπεις στο εορταστικό κλίμα. Ε, ναι λοιπόν, όσο ζεις μαθαίνεις! Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έκανα την υπέρβαση και υπόσχομαι να μην ξανασηκώσω το ένα φρύδι όταν διαβάσω για το σύκο-άρωμα. Επόμενα στη λίστα το APIVITA Body Euphoria Αφρόλουτρο για ευεξία με γιασεμί και λευκό τσάι και το APIVITA Body Tonic Αφρόλουτρο για τόνωση με περγαμόντο και πράσινο τσάι. Είναι να μην πάρω φόρα...

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Φρεσκότατη μυρωδιά!

    ReplyDelete
  2. Σύκο ε; Θα σε εμπιστευτώ και θα το δοκιμάσω! :)

    ReplyDelete
  3. Πόσο αγαπώ το σύκο!! Και χαίρομαι που δεν σηκώνεις τώρα το φρύδι χιχιχι!

    ReplyDelete
  4. δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θα το ήθελα!!!

    ReplyDelete
  5. Το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος και το λάτρεψα! Αν θέλεις δώσ'του μια ευκαιρία...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts