The Body Shop Candy Kisses



Όταν είμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα είναι σίγουρο ότι θα μιλήσουμε για δώρα. Όταν όμως θέλουμε να μιλήσουμε για σετ δώρων τότε ο νους μου ταξιδεύει σε όλα αυτά τα λαχταριστά, πολυτελή και όμορφα σετ δώρων που λανσάρει η The Body shop αυτές τις γιορτινές μέρες. Ένα από αυτά ακούει στο όνομα The Body Shop Candy Kisses (21.00€) και φυσικά θα το βρεις στην άκρως εορταστική και γλυκιά συσκευασία ζαχαροκάλαμου καραμέλας. Το σετ περιλαμβάνει όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία αλλά πέντε διαφορετικά lip butter που θα ενυδατώνουν τα χείλη σου όοοολες τις χειμωνιάτικες (και μη σου πω και καλοκαιρινές) ημέρες και νύχτες. 

Οι γεύσεις που περιλαμβάνει είναι Coconut, Honeymania lip balm, Strawberry, Shea και Mango και είναι όλες τους μοναδικές. Η καρύδα και το μάνγκο με τα μαγευτικά καλοκαιρινά τους αρώματα μπορούν κάλλιστα να τοποθετηθούν εκεί δίπλα στο κομοδίνο σου για εκείνες τις νύχτες που νοσταλγείς το καλοκαίρι. Η φράουλα και το Shea lip butter είναι εκείνα που θα ήθελες να έχεις στη τσάντα σου ετοιμοπόλεμα να εκπληρώσουν τα καθήκοντα τους ανά πάσα στιγμή. Όσον αφορά το Honeymania lip balm με το διακριτικό σούπερ γλυκό άρωμα μελιού, είναι εκείνο που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σου κάθε πρωί. Όλα τους διαθέτουν μια ονειρεμένα βουτυρώδη και κρεμώδη φόρμουλα που λιώνει επιδεικτικά με το πρώτο άγγιγμα στα χείλη και χαρίζει απαλότητα, βελούδινα χείλη, ενυδάτωση και μεταξένια υγιή λάμψη. Αν δεν σε τρομάζει η στρογγυλή συσκευασία δοχείου, τότε είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα τόσο για τον εαυτό σου όσο και για κάποια φίλη ή γνωστή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ή καλύτερα με ακόμη πιο απαλά και βελούδινα χείλη (για φίλημα). 

Και επειδή αυτά τα Χριστούγεννα η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με τη War Child, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά-θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Με τη δική σου βοήθεια, στοχεύουν να προσφέρουν περισσότερα από 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους. Για κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο που αγοράζεις, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα. Αγοράζεις ένα δώρο, βοηθάς ένα παιδί. Είναι τόσο απλό αλλά και τόσο έξυπνο!

υγ. Εκπληξούλα στο Instagram.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Νομίζω πως κάθε χρονιά η The Body Shop μας ξετρελαίνει με τις λαχταριστές συσκευασίες δώρων, αλλά φέτος το πήγε ένα βήμα παραπέρα! Είναι όλες αξιολάτρευτες και δε σου κρύβω ότι αυτό το μπαστουνάκι το έχω βάλει στο μάτι :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πάντα πηγαίνω για δωράκια, είναι σούπερ εορταστικά <3

      Delete
  2. Πολύ όμορφη ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts