Tommy G and Red Wine Lips



Φέτος το χειμώνα η Tommy G μπαίνει δυναμικά στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και σαν κάθε επαγγελματική εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της ανανεώνει τη φιλοσοφία της και τη γκαρνταρόμπα της με τις πιο hot τάσεις που θα φορεθούν στο μακιγιάζ. Τα νέα Tommy G Trendy Lipstick (10.00€) είναι μια από αυτές! Με έντονες χειμερινές και άκρως τολμηρές αποχρώσεις για όλα τα γούστα, με εξαιρετικά κρεμώδη υφή που γλιστράει σαν όνειρο και με υπέροχο αδιαφανή σατινέ φινίρισμα δεν γίνεται να μην σε συγκινήσουν. Θα τα βρεις να στεγάζονται σε αυστηρά μεταλλικές-ασημί συσκευασίες και να διαθέτουν ελαφριά και βελούδινη συνοχή που σου δίνει αρκετό χρόνο να τελειοποιήσεις το χρώμα των χειλιών σου. 

Το no 50 είναι ένα μαγευτικό τριανταφυλλί μωβ που μπορείς άνετα να φορέσεις από το πρωί στις πιο natural -αλλά glamour, μη ξεχνιόμαστε- εμφανίσεις σου, μέχρι το βράδυ στο smokey look με έντονες αποχρώσεις στα μάτια και natural χείλη. Βρίσκω τη συγκεκριμένη απόχρωση να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες ενώ μου θυμίζει έντονα το γνωστό Mac Creme Cup (ίσως το λίγο πιο σκούρο αδερφάκι του) που ήταν και πολύ αγαπημένο σε παλαιότερες εποχές. 

Το no 55 από την άλλη είναι εκείνο σκούρο κόκκινο του κρασιού που θα βάλεις στις βραδινές εξόδους σου, εκείνο που τραβήξει τα βλέμματα και εκείνο που θα σου προσφέρει απλόχερα αισθησιακά χείλη και το look μιας άλλης εποχής, 60's σαν να λέμε. Μόλις το πρωτοείδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "black cherries in the snow, μα πόσο μαγευτικό θα δείχνει στις πιο χλωμές επιδερμίδες;" Μέσα σε όλα αυτά να επέτρεψε μου να προσθέσω ότι το νιώθεις ενυδατικό, βελούδινο και απαλό, το χρώμα του μένει στη θέση του για αρκετές ώρες και ότι είναι το αγαπημένο μου. Αλλά τι λέω; Αν ήδη είσαι αναγνώστρια αυτού του μικρού blog τότε την εμμονή στα έντονα κραγιόν την έχεις καταλάβει, αν πάλι είσαι νέα εδώ... μια αναδρομή θα σε πείσει. 

Για το φινάλε σου έχω το no 56. Ε δεν είναι δυνατόν! Κι όμως. Είναι μια μοναδική απόχρωση και ίσως το πιο αποπνικτικό μελιτζανί-μωβ που έχω δει. Εξαιρετικά τολμηρό και "θεατρικό" ακόμη και για τα δικά μου γούστα θα έλεγα. Το συγκεκριμένο ωστόσο αντιπροσωπεύει το boho style και την ανεμελιά του φετινού χειμώνα απόλυτα και (ευτυχώς!) δεν έχει την τέλεια χρωματική απόδοση στα χείλη αλλά απελευθερώνει την πιο ανοιχτόχρωμη version του.
Εσύ ποιο θα ήθελες να δοκιμάσεις;

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. Υπέροχες αποχρώσεις!! Ερωτεύτηκα το No 55 και πρέπει να σου πω ότι σου πάει απίστευτα! Βέβαια, θα μου πεις, όλα σου πηγαίνουν απίστευτα!! :-) Σε φιλώ xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φιλάκια κούκλα!! Ποσό όμορφο σχόλιο! Σε ευχαριστώ much much much! :D

      Delete
  2. All three shades are gorgeous! <3

    ReplyDelete
  3. Καλά όλες είναι πολύ ωραίες αποχρώσεις,αλλά οι δύο τελευταίες...Το κόκκινο είναι στην τέλεια απόχρωση (για τα δικά μου γούστα :P) και αυτό το Νο.56 είναι πολύ ιδιαίτερο!! Να 'σαι καλά, να τα χαρείς όλα και πολλά φιλιά! :)

    ReplyDelete
  4. This dark purple is so gorgeous! <3
    Trend-Mae

    ReplyDelete
  5. Σίγουρα δεν θα διάλεγα το 56 γιατί θέλει να το υποστηρίξεις πολύ καλά! Πάντως είναι και τα τρία πολύ ωραία χρώματα! Και φυσικά καλά κάνεις κι έχεις εμμονή με τα κόκκινα γιατί σου πηγαίνουν τρελά!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραία κραγιόν! Το γλυστράει σαν όνειρο είναι μετάφραση απο τα αγγλικά και δεν κολλάει στα ελληνικά , να βρίσκαμε κάτι καλύτερο; Λέω τώρα εγώ η παράξενη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχαχαχα ναι ναι! Μέσα! Σε αυτά θα κολλήσουμε τώρα;;; :P

      Delete
  7. The second color you're wearing is absolutely beautiful!!

    ReplyDelete
  8. υπέροχα χρώματα και τα τρία..δεν ξερεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις..

    ReplyDelete
  9. πολυ ωραια και τα τρια! εμεις ειμαστε στο 50 και στο 55
    φιλακια πολλα!!! http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  10. ουαου! φανταστικα φαινονται, ειδικα τα 2 πρωτα! δεν τους το ειχα σαν μαρκα!

    ReplyDelete
  11. I like the first lipstick.

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts