Fleur De Figuier | More Gift Ideas



Θυμάσαι πριν λίγο καιρό που δοκίμασα σύκο; Όχι βέβαια σύκο, σύκο. Αυτό ούτως ή άλλως είναι από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά φρούτα, το έχω δοκιμάσει προ πολλού. Σύκο σε αφρόλουτρο εννοώ, της Apivita εδώ. Όπως καταλαβαίνεις δεν κρατήθηκα και πολύ, και το διάσημο Roger & Gallet Fleur De Figuier (27,23€) έγινε δικό μου, στην ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη συσκευασία (Xmas Gift) που κυκλοφορεί. Και λέω ανεπανάληπτη γιατί διαθέτει και το Gel Douche 50ml και το Lait Repulpant Body Lotion 50ml αλλά και το Fleur De Figuier Vapo 100ml. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως και ας μιλήσουμε για το Fleur De Figuier το οποίο ανατέθηκε στον διάσημο Francis Kurkdjian έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα eau fraîche με βάση το σύκο. Εκείνο όμως που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο ίδιος έχει δημιουργήσει και -πολλά πολλά ακόμη- το Narciso Rodriguez For Her (σε συνεργασία με την Christine Nagel). Κι αν έχεις μυρίσει έστω και μια φορά αυτό το άρωμα, τότε καταλαβαίνεις για ποιον τύπο μιλάμε. 

Για το Fleur από την άλλη εστίασε αποκλειστικά και μόνο στην αποδόμηση του δέντρου, ενώ επιλέγει το μανταρίνι που εκφράζει θηλυκότητα και μια νύξη γκρέιπφρουτ εξαιτίας της φρεσκάδας του ως υψηλές νότες. Στις μεσαίες νότες αιχμαλωτίζει τα τα φύλλα συκιάς, τα πράσινα και φωτεινά, που είναι μαλακά και αισθησιακά και στη βάση προσθέτει μόσχο για να τονίσει τις ξυλώδεις νότες και κέδρο που εναρμονίζεται άψογα με τις νότες του γάλατος της συκιάς. Ένα άρωμα που είναι γλυκό μα και συνάμα ευχάριστα λουλουδάτο. Από τον πρώτο ψεκασμό το ερωτεύεσαι. Μια αύρα μπουκέτου από ανθισμένα τριαντάφυλλα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τον κέδρο και το μόσχο και εκεί που αναστατώνεσαι είναι όταν με το πέρασμα των ωρών δε χάνει την μοναδική οξύτητα του αλλά μετατρέπεται σε μια αισθησιακή ανοιξιάτικη πανδαισία εσπεριδοειδών, γήινου ξύλου και σύκου. Αλλά όχι του σύκου που έχεις δει, έχεις μυρίσει τα φύλλα, έχεις γευτεί τον καρπό και τα κουκούτσια, αλλά του πολύ γνωστού και διαδεδομένου στα μέρη μου, αποξηραμένου. Εκείνου που η ευωδία, το άρωμα και η γεύση είναι ανεπανάληπτα πιο γλυκές,  πιο έντονες και συνάμα μαγευτικές. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και το Gel Douche 50ml , αλλά και το Lait Repulpant Body Lotion 50ml που διαθέτει μια φανταστικά ρευστή σύσταση και απορροφάται άμεσα, και έρχονται να ολοκληρώσουν και να προσφέρουν τη μέγιστη διάρκεια που αναλογεί. Και αν σκεφτείς ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων να βρεις μόνο το άρωμα Roger & Gallet Fleur De Figuier στα 38.90€ τα 100ml τότε η συσκευασία (που τα έχει όλα) είναι ένα όνειρο και αναμφισβήτητα ένα φανταστικό δώρο. Κάτι τελευταίο... θα το βρεις στο familypharmacy.gr και σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα! Υγεία, αγάπη, ευτυχία και δυνατές (υπέροχα αρωματισμένες) -από αυτές που σου κόβουν την ανάσα- αγκαλιές! Εις το επανιδείν..

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

  1. I've already had these products! ;)
    Trend-Mae

    ReplyDelete
  2. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές Ειρήνη μου. Οι περιγραφές σου πάντα ταξιδιάρικες και πολύ επικίνδυνες για αγορές... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά Χριστούγεννα κ όχι μόνο Angie μου! :D

      Delete

Post a Comment

Thanks for your time!

Popular Posts