Orzene The Duo Hair Kit



Δεν πάει πολύς καιρός που σου μίλησα για τα Orzene, τα οποία και έχω καταευχαριστηθεί. Και το σαμπουάν αλλά και την κρέμα μαλλιών. Για εκείνα όμως που δεν σου είπα, είναι για την Orzene Μπύρας Optimum Oil Repair Μάσκα μαλλιών και το Orzene Μπύρας Optimum Oil Repair Ελιξήριο μαλλιών, και μιας και τα χρησιμοποιούμε οικογενειακώς κατά κόρον, θεώρησα σωστό να σου πω δύο λογάκια. 

Και πρώτα πρώτα η Orzene μάσκα μαλλιών με το ίδιο απίστευτο άρωμα που έχει και το σαμπουάν αλλά και η κρέμα μαλλιών και με μια εξαιρετικά πηχτή σύσταση που δεν παραλείπει προσφέρει μια μαγευτική ενυδάτωση ακόμη και στα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσωπικά βρίσκω ότι όσο πιο παχιά είναι η συνοχή μιας μάσκας μαλλιών, τόσο το καλύτερο και όσον αφορά την ώρα του λουσίματος -πολλές φορές η μισή μάσκα από το χέρι, βρίσκεται στον πάτο της μπανιέρας- αλλά και όσον αφορά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Από την συγκεκριμένη, ελάχιστη ποσότητα είναι αρκετή για τις άκρες των μαλλιών μιας και η συμπυκνωμένη φόρμουλα της είναι εμπλουτισμένη με shine elixir καθώς και σύμπλοκο από 3 πολύτιμα θρεπτικά έλαια, Abyssinian, Macadamia, Golden Jojoba και Oleo-Phytokeratin έτσι ώστε η τρίχα να αποκτήσει τη χαμένη ελαστικότητα, δύναμη και λάμψη της. Μπόνους; Δεν βαραίνει τα μαλλιά ( τσεκ) ✓, μειώνεται το σπάσιμο (τσεκ) ✓, αποκτούν λάμψη (τσεκ) ✓! Μια υπέροχη μάσκα μαλλιών που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις high end κομμωτηρίου -πίστεψε με-. 

Από την άλλη, ο νικητής της σειράς, είναι σίγουρα το Orzene Μπύρας Optimum Oil Repair ελιξήριο μαλλιών για καταπονημένα και πολύ ξηρά μαλλιά. Αλλά ακόμη κι αν δεν έχεις πολύ ξηρά μαλλιά, αυτό το ελιξήριο που είναι εμπλουτισμένο και αυτό με τα προαναφερθέντα Shine Elixir και Golden Oils Complex εκτός του ότι μυρίζει απίστευτα, είναι και ο απόλυτος σύμμαχος των μαλλιών σου, και για το σεσουάρ αλλά και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία μαλλιών που έχεις στη διάθεση σου και κατά καιρούς (πολύ συχνούς, μη σου πω) θεωρείς σωστό να υποβάλλονται σε διάφορες αυτοσχέδιες δοκιμασίες. Δύο σταγόνες από αυτό το πολύτιμο ελιξήριο είναι αρκετές για να προσφέρουν λάμψη, θρέψη, λεία υφή και προστασία από τη θερμότητα, χωρίς να βαρύνουν τα μαλλιά στο ελάχιστο. Αν και ο τρόπος που προτιμώ είναι αυτός, δηλαδή μετά το λούσιμο, αν έχεις δοκιμάσει ήδη έλαια μαλλιών, τότε είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τι παίζει. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πριν το λούσιμο για θεραπεία αλλά και σε στεγνά μαλλιά για extra λάμψη και άρωμα. Εσύ αποφασίζεις *κλείνει το μάτι*.

*sponsored post

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο disclaimer.

Comments

Popular Posts